SAZNAJEMO: Rasim Ljajić ISKOČIO iz automobila i ČUDOM preživeo nesreću?!

Sledi ispitivanje činjenica kao što su brzina, stanje kolovoza, ali i eventualno učestvovanje drugog vozila u saobraćanoj nesreći * Rasim Ljajić je, sumnja se, iskočio iz automobila odmah po sletanju sa puta i tako je preživeo

BEOGRAD/ALEKSINAC – Rasim Ljajić, predsednik Socijaldemokratske partije Srbije(SDPS) samo je čudom preživeo jer je, kako se sumnja, iskočio iz vozila kada je automobil „preskočio“ bankinu i počeo da se prevrće?!

Lekari u Hitnoj pomoći u Ražnju na čijoj se teritoriji dogodila tragedija su nam potvrdili da je Ljajić ležao nekoliko metara od smrskanog automobila.

U saobraćajnoj nesreći je poginuo vozač „škode superb“ Branko Gogić (45), potpredsednik SDPS. On će biti sahranjen sutra u 14 sati na Centralnom groblju u Beogradu.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu kažu da im sledi niz istražnih radnji koje će reći nešto detaljnije o nesreći.

– Dogodila se sabraćajna nesreća na autoputu iz smera Beograda ka Nišu, u visini Ražnja. Posle destabilizacije, ali iz kog razloga pokazaće veštačenje, udarilo u zaštitnu bankinu, oštetilo je i preletelo tako da je završilo na državnom putu Aleksinac – Pojate. Na licu mesta je stradao B.G. (45). Prilikom dolaska policije i Hitne pomoći iz Ražnja, R. Lj. je bio svestan i sa teškim telesnim povredama je odvezen u Urgentni centar u Nišu. Očekuje se uzimanje izjave od R.Lj, jedinog preživelog u ovoj nesreći. Sledi ispitivanje činjenica kao što su brzina, stanje kolovoza, ali i eventualno učestvovanje drugog vozila. Sve te pojedinosti se sada ne mogu reći bez izjave R.Lj. i veštaka – kaže naš izvor u ovom tužilaštvu.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar