SAŠA MIRKOVIĆ: SEVERINA JE ŠOVINISTA, TREBA JOJ ZABRANITI ULAZAK U SRBIJU!

Vlasnik produkcijske kuće Hajp i estradni menažer, Saša Mirković, oglasio se nakon skandala koji je izazvala pevačica Severina.

Idejni tvorac saradnje Ace Lukasa i Severine bio je upravo menadžer i producent Saša Mirković. On je imao ideju da pevači urade hit jer je, prema njegovim rečima, Seve do juče bila em srpska snajka, em živela u Srbiji i koristila sve benefite ove države. Međutim, kada je pročitao njenu izjavu Mirković je, kao i Lukas, odmah odustao od saradnje.

kurir.rs/printscreen

“S obzirom na to da je Severina bez razloga rekla to što je rekla iako je dugo živela u Srbiji napala našu državu, nikakvog dueta neće biti. Već smo joj skrenuli pažnju na izjave koje je dala o našem patrijarhu, ali se ona pravdala da se to nije desilo. Međutim, posle ovakvih njenih izjava i naših sugerisanja ona je nastavila da se izjašnjava šovinistički o celom srpkom narodu. Mi kao nacionalisti stojimo iza svoje nacije, ali za razliku od nje, poštujemo i tuđe nacije. Kosmopolite smo i volimo svakog građanina sveta bez obzira na to koje boje kože, vere ili nacije bio” smatra Mirković.

“Eto, Severina je imala dva braka sa Srbima, pa ne razumem njene stavove s kojima sama sebi skače u stomak. Neverovatno je da kao izvođač dozvoli sebi toliku dozu primitivizma. Nekoliko puta sam razgovarao sa Goranom Bogdanom i Hristinom Popović koji se pojavljuju u spotu “Hejt Sloveni”. Umetnici su na pravi način izneli ovu ulogu, a ona je očigledno igrala samu sebe i to je dokazala svojim izjavama. Ako postoji osoba kojoj treba da se zabrani ulazak u zemlju posle ovakvih izjava to je ona”, zaključuje Saša Mirković.

Podsetimo, Mirković je aludirao na kampanju koja je bila osmišljena kao pomirenje među narodima bivše Jugoslavije. Upravo je karakteristika video spota bosanskog magazina Buka – Hejt Sloveni, još ste živi? – koji je objavljen kao nesvakidašnja kampanja protiv govora mržnje, a u kojem Seve glumi kasirku. Ona se priključila kampanji, a širi mržnju, što je Mirkoviću zasmetalo.

Izvor: Hype TV

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar