Reditelj Predrag Antonijević svedočio na suđenju Draganu Bjelogrliću koji ga je zverski i mučki s leđa tukao

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je saslušanjem oštećenog reditelja Predraga Antonijevića nastavljeno suđenje reditelju i glumcu Draganu Bjelogrliću za nasilničko ponašanje prema Antonijeviću 23. avgusta 2021. godine u Nišu. Antonijević je danas detaljno opisao događaj i naveo da je on, nakon nekoliko udaraca koje mu je zadao Bjelogrlić, prišao okrivljenom, zgrabio ga, a potom su zajedno pali te su se „guškali na podu”.


On je, odgovarajući na pitanja sudije, istakao da nije bilo udaraca na podu. Oštećeni tvrdi da pre napada nije provocirao Bjelogrlića, kako je on to naveo u svojoj odbrani, kao i da mu je okrivljeni prvi udarac zadao s leđa. Pričajući o njihovom odnosu, Antonijević je rekao da su oni bili u korektnim odnosima, sve dok oštećeni nije prijavio da mu je Bjelogrlić, putem mejla, ponudio mito. Bjelogrlić je u više navrata negirao da je on poslao pomenuti mejl.

Sud je Bjelogrlićevom braniocu Goranu Draganiću odbio pitanje Antonijeviću – zbog čega je to prijavio tek četiri godine nakon pristizanja mejla, a u trenutku kada je tražena smena direktorke Filmskog centra Srbije. Antonijević je na 11 pitanja drugog branioca Jugoslava Tintora odgovorio „pogledajte snimak” ili „ima na snimku” . Odgovarajući na pitanja sudije, Antonijević je rekao da se pridružuje krivičnom gonjenju i da ističe imovinsko pravni zahtev.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar