RASPISANA NAGRADA ZA NALAŽENJE BOSANKE KOJA JE UKRALA MILION EVRA: Policija veruje da se krije na Balkanu!

Već treći mesec policija traga za Mirnesom S. iz Bosne i Hercegovine, koja je 14. oktobra iz kompanije za transport novca ukrala milion evra. Međutim, čak i nakon toliko vremena, policija ne može da joj uđe u trag.

Kako je portparolka policije Ilona Bon izjavila za njemački RTL, policija veruje da se Mirnesa S. krije negde na Balkanu.

Tokom božićnih i novogodišnjih praznika dobili su više od 150 dojava, gde se sugeriše da je verovatno pobegla u Bosnu i Hercegovinu.

Podsetimo, Mirnesa S.je imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. Još uvek nije objašnjeno na koji način je ona iz kompanije iznela toliki novac.

Da je verovatno imala pomoć pri krađi veruju mnogi, a među njima i njen bivši radni kolega Ivan Angelov, koji je za RTL izjavio da je prvo bio šokiran:

“Da, prvo sam bio šokiran. Ali, istovremeno, ne mogu reći da sam bio iznenađen. Uvek je govorila da više ne želi da radi, da samo želi da se provodi,” rekao je on.

Mnogi njeni prijatelji veruju da je imala pomoć u svemu tome. Angelov dodaje da je bila u stanju da uradi sve za svog muškarca, pa verovatno nije sama sve to organizovala. Na pitanje da li misli da Mirnesa S. treba da se preda, on odgovara: “Ne znam da li je taj novac vredan svega toga”, kaže on.

Iz policije podsećaju da je i dalje aktuelna nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

“Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji”, saopštila je policija u Štutgartu.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar