Raspada se Savez za Srbiju: Jeremić ruši Đilasa?!

„Poslednjih nekoliko dana sam saznao i da većina odbora Narodne stranke u Srbiji ima nalog da rastura Savez za srbiju gde god to može!“, napsiao je sada već bivši član Jeremićeve stranke

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Kragujevcu Aleskandar Babić napisao je na svom profilu na Fejsbuku da je, posle sramne konferncije za novinare koju su održali članovi Gradskog odbora Narodne stranke u Kragujevcu a koja je održana bez njegovog znanja i bilo kakvih konsultacija sa njim, podneo ostavku na sve funkcije u Narodnoj stranci kao i na članstvo u partiji!

– Poslednjih nekoliko dana sam saznao i da većina odbora Narodne stranke u Srbiji ima nalog da rastura Savez za srbiju gde god to može – napisao je Babić u saopštenju za javnost.

Njegov status prenosimo u celosti:

Poštovani,
Ovom prilikom želim da obavestim javnost da sam posle sramne konferencije za novinare, koju su održali članovi Gradskog odbora Narodne stranke u Kragujevcu, a koja je održana bez mog znanja i bilo kakvih konsultacija samnom, podneo ostavku na sve funkcije u Narodnoj stranci i to:
– Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Kragujevcu
– Član Predsedništva
– Član odbora za poljoprivredu
kao i na članstvo u stranci.
Moja moralna obaveza i ono za šta se ja zalažem mi ne dozvoljava da saradjujem sa ljudima i dosadašnjim kolegama koje su pružile javnu podršku Radomiru Nikoliću i Srpskoj Naprednoj Stranci. Još više me začudjuje to što takvi ljudi imaju podršku Izvršnog odbora stranke i kompletne centrale stranke. Začudjuje me i to što je ovim direktno prekršen i dogovor u Savezu za Srbiju jer je ovo najdirektnija moguća saradnja Narodne stranke sa SNS-om! Poslednjih nekoliko dana sam saznao i da većina odbora u Srbiji ima nalog da rastura Savez gde god to može!
Odlazim iz stranke kao jedan od njenih osnivača, kao čovek čije je ime bilo prvo upisano na stranačkom Manifestu, kao čovek koji se polovinu svog života borio protiv nakaradnih sistema. Da budem deo stranke koja direktno podržava vladajuću bandu ne želim. Ne želim da svoje i ime svoje porodice dovodim u takav kontekst.
Zahvalio bih se kolegama u odboru koji su vredno i marljivo stvarali odbor od nule. Taj odbor sada više ne postoji zahvaljući nesposobnim ljudima u Izvršnom odboru stranke koji su usput jako sumnjivog morala i prošlosti.
Svoju borbu nastavljam dalje kao i do sada, nastaviću da svojim imenom i ugledom podržim Savez za Srbiju gde kog i kada god budem mogao jer smatram da je to jedino što možda može da podigne ovu propalu Državu.

Aleksandar Babić, Kragujevac,
poljoprivrednik, selo Desimirovac 29.09.2018

 https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Faleksandar.babic.37669%2Fposts%2F10212494345489307&width=500

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar