Postavljen spomenik Goranu Vesiću na Trgu Republike

Sinoć je na Trgu Republike u Beogradu svečano postavljen spomenik Goranu Vesiću, gradskom menadžeru, u znak zahvalnosti za sve što je uradio Beogradu i Beograđanima * Vesić najavio kupovinu još 500 novih bagera i 1.500 buldožera * Spomenik Vesiću predmet interesovanja brojnih radoznalih Beograđana

– Izuzetno sam dirnut što imam nesvakidašnju čast da prisustvujem postavljanju ovog neobičnog izraza zahvalnosti Beograđana aktuelnom gradskom menadžeru za sve što im je uradio. Goran Vesić uradio je Beogradu ono što mu nijedan osvajač u dugoj istoriji Beograda nije uradio – rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i zaplakao.

Okupljenim Beograđanima obratio se zatim i Goran Vesić, koji je takođe zaplakao i toplo zagrlio predsednika Srbije.

– Dragi moji Beograđani, kao što znate, uradio sam sve što sam mogao da Beograd više nikada ne bude kao pre mene, Beograd danas ne liči na sebe i ja sam izuzetno zadovoljan zbog toga. Ovima što me kritikuju poručujem da je ovo samo početak, jer novi radovi u Beogradu tek predstoje, kupili smo još 500 novih bagera i 1.500 buldožera, Beograd može da se raduje i da svako novo jutro očekuje sa veselim zvucima bagera i buldožera koji po njemu šetaju – rekao je Vesić.

Spomenik prikazuje Vesića kako drži famoznu gondolu u rukama…

1 Comment

Ostavite komentar