Pokret za dijasporu: Jovana Stojković nije trebala da ulazi u politiku ako se plaši

Povodom otkazivanja protesta ispred zgrade TV PINK iz Pokreta za dijasporu saveza Čuvari Srbije 1244 oglasio se predsednik Pokreta za dijasporu Goran Marković. On je na Fejsbuku oštro kritikovao dr Jovanu zbog otkazivanja protesta i nazvao je Brankovićem.

Ceo tekst objave možete pročitati ispod:

„Da je Željko razmišljao kao Jovana odneo bi zgradu Pinka 6. oktobra. On je spremio policiju i batinaše da brani Pink, a naše je bilo da mu pokažemo šta mislimo!

Nije više bitan razlog dr Jovane, jer je pomogla režimu da se osili i bude još arogantniji. Da sam Željko Mitrović poslao bi Dr Stojković besplatan Pink paket za doživotno korišćenje.

Ako određene strukture u vlasti misle da time što su pokolebali jedan porodičan par mogu da zaustave Čuvare Srbije onda su prerano počele da se raduju.

Što se mene tiče, razumem da se bračni par uplašio i povukao ali mi nije jasno zašto su mislili da je politički pokret nešto kao ulazak u Parove? Čak i u Parovima postoji kazna ako ne poštuješ pravila, tako sad je sasvom logično da ih očekuje udaljenje iz Čuvara Srbije.

Nadam se da nema potrebe da raspravljamo o povlačenju dr Jovane iz Čuvara Srbije jer nam nije potreban Branković, a ona se baš ponela na isti način. Uplašena pobegla pred silom, iako je cilj bio odbraniti svetinju – moral i neke tradicionalne vrednosti.

Mi ćemo nastaviti bez Brankovića i Parova…“

Goran Marković, Pokret za dijasporu

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar