PLANINA STARICA: Zbog učestalih incidenata stalna prismotra policije!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na identifikaciji i pronalasku nepoznatih lica koja su na planini Starica napala radnika kineske kompanije „JINSHAN CONSTRUCTION“ i oštetila bušilicu kojom je upravljao, navodi se u saopštenju MUP-a, saznaje srpska novinska agencija SIA.

Naime, odmah pošto je u kasnim večernjim časovima radnik ove kineske kompanije policiji prijavio da je fizički napadnut od strane troje maskiranih lica dok je upravljao radnom mašinom-bušilicom, policijski službenici Policijske stanice u Majdanpeku su izašli na mesto događaja, izvršili uviđaj i konstatovali da je izgorela kabina bušilice sa komandama.

O celokupnom događaju obavešteno je i Osnovno javno tužilaštvo u Negotinu, a radniku kineske kompanije „JINSHAN CONSTRUCTION“ su u Hitnoj službi konstatovane lake telesne povrede.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova preduzimaju sve neophodne mere i radnje kako bi što pre rasvetlili ovaj slučaj, a po naredbi ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina od danas će pripadnici policije pojačanom kontrolom i stalnim prisustvom nadgledati dešavanja na planini Starica i u opštini Majdanpek.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar