Paraćin: Ljubavnici ISPALIO DVA HICA U SRCE, pa je OVERIO PUCNJEM U GLAVU!

Vladan Todorović (51), koji je ubio svoju dugogodišnju ljubavnicu Anu Živanović (41) pa sebe, nesrećnoj devojci je ispalio dva hica u srce i jedan u glavu, nezvanično saznaje srpska novinska agencija SIA.

Podsetimo, jezivi zločin u selu Šavac kod Paraćina otkriven je u petak ujutro, kada su pecaroši krenuli na Veliku Moravu. Na lokalnom putu u blizini brane pronađeno je Todorovićevo telo pored automobila, dok je Živanovićeva ležala mrtva na mestu vozača. Kako je utvrđeno, on je u nju ispalio pet hitaca iz „škorpiona“, koji je imao u nelegalnom posedu, pa pucao u sebe.

Jezive povrede

– Ani su dva metka bila ispaljena u srce, a jednim ju je overio u glavu. Koliko je scena bila jeziva, govori i podatak da policajac koji se nekada družio sa Živanovićevom nije prepoznao njeno unakaženo telo, već je shvatio o kome se radi tek kada je uzeo vozačku dozvolu koju je imala u kolima – priča izvor i podseća da je devojka Todorovića ranije prijavljivala za nasilje, te da je on imao zabranu prilaska.

Ana Živanović, Paraćin

Istražitelji veruju da je Todorović devojku namamio da se vide u Šavcu.

– Navodno je blizu mesta zločina pronađen motor kojim se on dovezao, pa je prešao u njena kola, pored kojih je i pronađen mrtav. Todorović se, navodno, nije mirio s prekidom veze, pa je zato odlučio da presudi devojci i sebi. Prijateljica ubijene Ane potvrdila je da je Živanovićeva bila u vezi s Todorovićem punih 20 godina, a da je više puta pokušavala da je prekine, što joj je u avgustu prošle godine pošlo za rukom.

Upoznali se preko posla

Kako tvrdi prijateljica ubijene, Ana je Vladana upoznala dok je radila u jednoj prodavnici.

– Ona je radila u butiku, a on je držao neki lokal u blizini. Počeli su tu da se viđaju, pa se iz toga izrodila i ta veza. On je sve vreme bio u braku, a mislim i da je njegova supruga znala šta se dešava.

– Upoznala ga je kada je imala 19 godina, posle raskida dugogodišnje veze. Njen bivši momak se brzo oženio, a ona je, verovatno slomljena zbog toga, nasela na udvaranja i slatkorečivost Todorovića. Nisu se krili, svi su znali da su zajedno, uzeo joj je najlepše godine, a sada i život – priča prijateljica.

Dvadeset godina zajedno

Kako kaže, poslednje tri godine Živanovićeva se osamila, nije se družila ni sa kim, niti je izlazila.

Vladan Todorović, Paraćin, ubistvo, samoubistvo

– Vladan joj je sve branio, psihički ju je maltretirao i ograničavao joj slobodu kretanja. Čime ju je držao uza sebe, nikome nije jasno, ali znam da ga je prijavljivala policiji – kaže drugarica.

– Ana nikada nije govorila o toj vezi, a jednom, kad sam je pitala šta više traži s njim, tužno je rekla: „Ovaj moj život ne bih poželela nijednoj devojci. Svakoj bih rekla da se kloni oženjenih muškaraca.“ Ona je bila divan prijatelj, dobar čovek, svesno je ušla u sve to, ali se nikada nije opravdavala. Ana Živanović sahranjena je u Paraćinu.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar