OTKRIVAMO: Šapić na prevaru oteo lokal čoveku koji je bio na samrti, pa ušao u SNS da ne zaglavi robiju!

Hamit Alili, sin pokojnog Amita Alilja, nekadašnjeg vlasnika lokala „Indeks 10“ na Novom Beogradu, tvrdi da mu je Aleksandar Šapić, funkcioner SNS i bivši gradonačelnik Beograda na prevaru, preko ujaka Radeta Dedovića i oca Miloša Šapića, oteo pomenuti objekat, te da za njega nikad nije isplaćena dogovorena tržišna cena!

U krivičnoj prijavi koju je porodica Alili podnela 2018. godine piše da je „Aleksandar Šapić organizovao kriminalnu grupu, čiji su članovi Rade Dedović (ujak), Nebojša Jovanović (građevinski inspektor) i NN lice investitor, koja je imala za cilj pribavljanje protivpravne imovinske koristi. Oni su teško bolesno lice, sad pokojnog Amdija Alilija, iskoristivši njegovo teško fizičko i psihičko stanje, lažnim prikazivanjem činjenica doveli u zabludu i naveli ga da 26. oktobra 2016. godine s Dedovićem (simulirani kupac), dok je stvarni kupac Šapić, zaključi ugovor o prodaji lokala od 104 kvadrata na Novom Beogradu u Studentskoj ulici 45a za 30.000 evra, iako realna procenjena tržišna vrednost nepokretnosti iznosi oko 180.000 evra“.

Ova prijava je u međuvremenu odbačena, i što je veoma zanimljivo, samo nekoliko dana uoči spajanja Šapićeve partije sa Srpskom naprednom strankom!

Sia.rs

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar