OTKRIVAMO: Ko je srpski ministar koji je SVE PLATE POKLONIO U HUMANITARNE SVRHE?!

Jedan srpski ministar svoju celokupnu platu, od početka svog mandata, daje onima kojima je potrebnija – humanitarnom centru koji se bavi prevencijom samoubistva i deci oboleloj od raka!


Izvor blizak ovom ministru kaže da je informacija do koje smo došli tačna i otkriva nam o kom ministru je reč!

– Tačno je to, u pitanju je ministar građevinarstva saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović. Pre nego što je došao na funkciju znao je da će to učiniti i rekao je bliskim ljudima. I ranije je on pomagao mnogim udruženjima i pojedincima, samo o tome ne priča. Tako je vaspitan – kaže naš izvor.

U pitanju su centar „Nurdor“, nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka i Centar „Srce“ iz Novog Sada koji se bavi prevencijom samoubistava kod mladih. Ovaj ministar po pola plate uplaćuje svakom od centara.

Tomislav Momirović

Pozvali smo i ministra Tomislava Momirovića za komentar. Skromno je potvrdio naša saznanja, podvlačeći da je to najmanje što je mogao da učini.

– To je stvarno sve istina, ali ne bih da govorim o tome. Ne bih želeo time da se hvalim. Znate kako, funkcija na kojoj sam, to nije posao, to je poziv koji se radi kako bi se nešto ostavilo za budućnost. Tu imamo priliku da nešto promenimo, da doprinesemo, da izgradimo, da ostavimo iza sebe što će koristiti generacije posle nas i što će se možda koristiti i vekovima. To je vrednije i važnije od bilo čega materijalnog. Velika je čast biti deo tima Aleksandra Vučića u ovom trenutku za našu zemlju – naglašava ministar Momirović.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar