Ostavka Jovane Stojković

Član Saveza pokreta „Čuvari Srbije“ Savez ekoloških organizacija Republike Srbije – SEKOS očekuje od dr Jovane Stojković podnošenje neopozive ostavke na funkciju predsedavajuće Saveza pokreta „Čuvari Srbije“ zbog nanošenja nesagledive političke štete koaliciji samoinicijativnim otkazivanjem protesta ispred Pinka.

Ogromna energija, trud i materijalna sredstva uloženi su u održavanje protestnog skupa ispred partijske televizije Srpske napredne stranke uzalud jer je dr Jovana Stojković donela odluku i to u „minut do 12“ da otkaže skup bez prethodnih konsultacija sa ostalim članicama saveza.

Ovako težak udarac u temelje naše koalicije i to na početku promocije pred građanima nismo očekivali ni u najgorim slutnjama.

Ono što dr Jovana Stojković sada najmanje može da učini za dobrobit naše koalicije je da podnese ostavku na mesto predsedavajuće koalicije.

Ukoliko to ne učini ili ukoliko ne bude smenjena, Savez ekoloških organizacija Republike Srbije napustiće koaliciju jer sa dr Jovanom Stojković i njenim suprugom Vladimirom na čelu, bilo koja koalicija ili bilo koja inicijativa nema nikakvih izgleda za uspeh.

Ne tako davno, bili smo svedoci pogubnosti po Srbiju štetočinskog delovanja bračnih parova koji su zajedno ulazili u političku arenu Srbije. Nakon bračnog para Milošević i Drašković, bračni par Stojković bio bi previše za jednu malu državu kao što je Srbija.

predsednik Saveza ekoloških organizacija Republike Srbije

dr Andrija Bojić

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar