One su najbolje: Pogledajte kako je prošla borba među najzgodnijim devojkama iz regiona!

U prvoj sezoni hrvatskog izdanja showa She’s got the look, u kojem su sudjelovale djevojke iz Hrvatske i Srbije, pobijedile su devetnaestogodišnja Sara Siladji iz Vrbovca i dvadesettrogodišnja Petra Džinić iz Križa.

She’s got the look emitirao se tijekom mjesec dana na Hype TV-u kroz četiri epizode koje je vodila Elena Dizdar. Producentica za Hrvatsku Antonela Ivanović odabrala je deset djevojaka koje su prema pravilima natjecanja eliminirane po dvije u svakoj epizodi. Zadatak koji je ocjenjivao žiri u sastavu Vedrana Linardić, Ivana Delač, Marin Gospić i Jelena Katarina Kapa svaki je put bio drugačiji, a djevojke su morale pokazati i koliko su fotogenične pred foto objektivom Anđele Stipić te kako se snalaze u zadanim temama predstavljajući odjeću dizajnera Ivane Jurić, A.r.m.dizajn, Mirela’s ili glumačkim zadacima prezentirajući Uff drinks, Wiip, Anzotica cosmetics, Tiens i Premium mont i Profokus. Sve četiri hrvatske epizode snimljene su u prostoru Diamond Palace casina i u studiju United pop akademije u Zagrebu.

Ovaj regionalni show traži novu ljepoticu koja će se kao pobjednica natjecanja imati priliku okušati u svijetu modelinga u regiji. Castinzi za novu sezonu, u kojem se uključuju i ljepotice iz Crne Gore, su u tijeku pa producenti pozivaju sve zainteresirane djevojke da se prijave i informiraju putem društvenih mreža showa.

Izvor: Hypetv.rs

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar