OČEKIVANO: Narod bojkotovao izbore, Vučićev lažni SNS opet krao na izborima!

Na upravo završenim lokalnim izborima u Beogradu, Novom Sadu i više od 80 opština širom Srbije, Vučićeva lažna Srpska napredna stranka uspela je, opet, raznim mahinacijama i brutalnom krađom glasova da pobedi, po ko zna koji put posvađanu i podeljenu opoziciju koja je delom čak pozivala narod na predaju i bojkot izbora pod izgovorom da se „Vučić ne može nikada pobediti na izborima“.

A nije tako, jer su upravo u Nišu i još nekoliko opština Vučićevi lažni naprednjaci potučeni do nogu!

U Beogradu je Vučićev lažni SNS opet „muljao“ sa duplim biračkim spiskovima, dovozio i odvozio birače kao ovce na klanje, krao i otimao glasove, i uspeo da sa mizernih osvojenih 21,8% glasova od ukupnog upisanih birača dočepa 100% vlasti u prestonici.

Krivicu za ovu tragediju podjednako snose neodgovorni Beograđani koji nisu izašli na glasanje i pojedini „lideri opozicije“ koji su pozivali Beograđane na bojkot izbora i tako praktično poklonili Beograd Vučićevim gladnim vukovima, koji već uveliko slave to što su se dočepali najpunije gradske kase u Srbiji.

Na izborima u Beogradu glasalo je i „lice sa tjeralice“ iz BiH koje se odaziva na ime Mile Dodik, poznatiji kao „Bosanac sa Dedinja“ na kojem ima ogromnu vilu.

Uglavnom, opet se pokazalo da je Srbija najveći cirkus na svetu, bez šatora…

Dejan M. Andrić

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar