Novi Sad: Policija traga za ubicom vlasnika menjačnice!

Čovek koji je nađen mrtav na parkingu u novosadskom naselju Veternik jeste 47-godišnji muškarac, navodno vlasnik menjačnice J. J. koji je pretučen do smrti, dok za počinicem ubistva policija traga. Telo je nađeno u Ulici Nova 34 sinoć oko pola devet, a Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt muškarca.

Ulica u kojoj se dogodilo ubistvo nalazi se kod restorana „Lipov gaj” i nedaleko od šljunkare na Kamenjaru. Na tom potesu su nizovi novoizgrađenih kuća, u još neimenovanim ulicama, sa donekle neuređenom okolinom i atarskim putem. Na uglu ulica Nova 34 i Atar, uz dužu zidanu ogradu jedne od kuća, zatečen je beli „fijat 500l” i pored njega telo.

Navodno je kamera video-nadzora sa neke od obližnjih objekata snimila šta se dogodilo. Prema verzijama koje dospevaju u pojedine medije, osumnjičeni je ušao u parkirani automobil svoje žrtve, na suvozačevo mesto, svađali su se, a onda ga je izvukao napolje i pretukao do smrti.

Policija, koja je isto veče uradila uviđaj na mestu zločina, oglasila se navodeći da pripadnici MUP-a intenzivno tragaju za počiniocem koji je usmrtio četrdesetsedmogodišnjeg muškarca.

„Beživotno telo muškarca nađeno je pored vozila, na parkingu u ulici Nova 34, a prema kvalifikaciji javnog tužioca, reč je o krivičnom delu ubistvo. U saradnji sa nadležnim javnim tužilaštvom, policija je obavila uviđaj na licu mesta i preduzima mere i radnje iz svoje nadležnosti na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja”, saopšteno je iz Policijske uprave Novi Sad.

U Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu nisu ništa mogli da kažu u vezi sa ubistvom u Veterniku.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar