Niš: Ubica iz diskoteke pre zločina brutalno i mučki pretučen?!

U toku je istraga o tragičnom događaju u noći s petka na subotu u jednoj niškoj diskoteci, kada je jedan mladić izgubio život, a dvojica su povređena, zbog čega je uhapšen F. P. (30), odnosno Filip Petrović iz Niša, jer se osnovano sumnja da je počinio krivično deo teškog ubistva, pokušaja ubistva i nanošenja teških telesnih povreda. U javnosti su se pojavili neki novi detalji koji će, veruje se, doprineti da se ceo događaj u potpunosti i brzo rasvetli.

Iz zvaničnih izvora – organa gonjenja i pravosuđa, još jednom je potvrđeno da je Filip Petrović nožem nasrnuo na Stefana Stefanovića (26), iz okoline Doljevca, i usmrtio ga jednim ubodom u desnu stranu grudnog koša i srce. Isto tako ne spori se ni napad nožem na Milana Cvetkovića (38), kojem je zadao ubodnu ranu u predelu trbuha, zbog čega je ovom mladiću operisana jetra, kao i nanošenje lakših telesnih povreda još jednoj osobi. U policiji i tužilaštvu saopšteno je da je ubica Filip Petrović uhapšen, ali i da je priveden i A. M., koji se sumnjiči za učestvovanje u tuči što je prethodila ubistvu, piše portal Hronika.eu.

Nove pojedinosti odnose se na zbivanja u diskoteci pre tragičnog događaja. Nije tačno da je do koškanja i čarke između kasnijeg napadača i žrtava, došlo u redu za ulaz. Kako je rečeno, i Filip Petrović, ali i Stefan Stefanović i Milan Cvetković, kao i ostali akteri nemilog događaja, bili su u diskoteci nekoliko sati pre nego što se sve dogodilo. Razlog svađe, potom tuče i kasnije ubistva, bilo je prosuto piće sa šanka. Posle žučne svađe, Filip Petrović je otišao do toaleta u kojem su ga samo nekoliko sekundi kasnije zaskočili Stefanović, Cvetković i A. M., pa je verbalni sukob prerastao u tuču. Iz pouzdanih izvora saznajemo da je Filip Petrović oboren na pod, šutiran i mučki pretučen. Ipak, uspeo da ustane i nožem krene na trojicu mladića koji su ga napali. Zario je nož u grudi Stefanovića, a Cvetkovića je ubo u stomak. Tada je slučajno posekao jednog mladića, koji se tu zadesio.

U niškoj policiji i tužilaštvu, osim A. M. koji je priveden i zadržan, u subotu i juče saslušani su i drugi svedoci tragičnog događaja. Potvrđena nam je informacija da je ubijeni Stefan Stefanović bio zaposlen kao radnik obezbeđenja u niškom Kliničkom centru, a nezvanično se saznaje da je ubica Filip Petrović radnik EPS-a. Privedeni A. M., takođe se saznaje nezvanično, radnik je jedne niške FTO firme, odnosno firme za pružanje usluga fizičko-tehničkog obezbeđenja.

Prema saznanjima, ubica Filip Petrović je posle saslušanja, u subotu nekoliko sati proveo u UKC Niš, gde je na nekoliko klinika pregledan zbog povreda koje je zadobio u tuči koja je prethodila zločinu koji je počinio. Nakon toga je vraćen u pritvor.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar