NEKOLEGIJALNOST U „ZVEZDAMA GRANDA“! KO PODMEĆE NOGU SVOJIM KOLEGAMA?

Saša Popović i Vanja Knežević – Foto: Printscreen

Diskvalifikacija takmičarke „Zvezda Granda“ i dalje je tema broj jedan u domaćim medijima, a kako mediji saznaju, iza svega stoji kandidatkinja iz suparničkog tabora.

Naime, tvrde izvori, jedna od učesnica iz grupe članice žirija zbog koje je Vanja Knežević i završila sa učešćem u ovom muzičkom šouu je prosledila printskrin Kneževićkinog spornog storija, koji je ona podelila na Instagramu nakon emitovanja emisije zbog koje se digla prašina. Prema rečima našeg sagovornika koji je dobro upućen u slučaj, a koji je bio svedok situaciji, oni koji podržavaju osamnaestogodišnju Banjalučanku utvrdili su kako je nastao haos.

– Ovo nije prvi put da takmičari nameštaju jedni drugima, ali se nikada nije desila ovolika gungula. Vanja možda jeste pogrešila što je podelila taj stori, ali jako je ružno da je prijavljuju učesnici koji se s njom takmiče. Mi kandidati otprilike znamo ko je to uradio, ali ne želimo da imamo probleme ni sa produkcijom, a ni sa članovima žirija, pa ne govorimo javno o tome. Kada se sve bude završilo, imaćemo priliku da kažemo i ko je taj koji smešta svojim kolegama – priča jedan od takmičara koji ne želi javno da mu se pominje ime. Ovim povodom novinari su kontaktirali i sa Vanjom Knežević. Ona nije bila iznenađena kada smo joj rekli kojim povodom je zovemo, ali je rešila da stavi tačku na sve što ima veze s „Grand produkcijom“.

– Za mene su „Zvezde Granda“ završena priča. Više ne želim da komentarišem ništa što ima veze s tim takmičenjem. Okrenula sam se svojoj karijeri i to je sve o čemu ubuduće želim da govorim u medijima – poručila je Kneževićeva. Inače, iz drugog izvora se saznaje da je Vanja navodno upravo sa tom takmičarkom imala manji problem pred početak snimanja sporne emisije, za šta je saznala njena mentorka. Neki smatraju da je upravo to razlog zbog čega ju je na onakav način kritikovala i kod Kneževićke izazvala suze. Kontaktirali smo i sa ostalim članovima žirija, koji su poručili da je direktor „Granda“ Saša Popović  sve rekao na tu temu i da oni ne žele da komentarišu.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar