NE PROPUSTITE: Snimak KONCERTA Ace Lukasa u KRCATOJ Štark Areni na HYPE TELEVIZIJI OD 21.00 SAT!

Samo na Hype televiziji pogledajte večeras od 21.00 sat snimak sa KONCERTA GODINE Ace Lukasa u prepunoj Štark Areni!

Koncert je održan 14. aprila, Aca Lukas je nastupio pred više od 25.000 ljudi, a atmosfera je bila fenomenlana.

Specijalni gosti koncerta bili su Vesna Zmijanac i Miroslav Ilić, najveće legende naše narodne muzike, a Aca Lukas je rekao da mu je posebna čast i zadovoljstvo što su baš oni njegovi gosti:

– Danas sam imao neku posebnu tremu. Što se mene tiče još bih pevao. Znam samo da ću 3. novembra pevati još duže. Publika je bila fenomenalna večeras. Posebno mi je drago što su Vesna i Miroslav bili moji gosti, oni su najveće zvezde svih vremena na našim prostorima. Vesna je moja omiljena pevačica, bila je i ostala najlepša žena na Balkanu. Miroslava obožavam, ljubav prema njegovoj muzici mi je usadila moja majka, ona najviše voli Miroslava. Ispunila mi se želja, dve najveće zvezde svih vremena sa najvećom zvezdom ovih vremena pevaju zajedno u Areni– rekao je Lukas u izjavi za Hype  televiziju nakon koncerta.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA KANALU 146 I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA JE TAKOĐE DOSTUPNA KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 146 U CRNOJ GORI I BROJU 46 U BIH

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar

Translate »