NAJNOVIJA VEST: Privedeni Albanci koji su izboli Srbina na Kosovu i Metohiji!

Dvadesetogodišnji mladić srpske nacionalnosti Boban Đuzić, izboden je danas nožem u predelu ramena, u selu Mogila, u opštini Klokot.

Kako je rečeno, Đuzića su ranila trojica Albanaca posle komšijske svađe i oni su privedeni. Đuzić se oseća dobro i nalazi se u bolnici u srpskom selu Pasjane, potvrdio je za Tanjug njegov brat Dušan.

„Moj brat je šetao psa i kada je se vraćao kući, prišla su mu trojica Albanaca sa leđa, i dok ga je jedan držao, drugi ga je ubo nožem dva puta. Onda ih je treći razdvojio. Odmah smo ga odvezli u ambulantu u Vrbovcu, odakle je posle ukazane pomoći, prebačen u bolnicu u Pasjanu”, rekao je Dušan Đuzić.

Da se Boban Đuzić nalazi u bolnici u Pasjanu, potvrdio je i direktor ove ustanove, dr Zoran Perić.

„Negde oko 13 časova se Boban Đuzić javio sa ubodnim ranama u predelu lopatice u ambulantu u Vrbovcu. Tamo mu je medicinsko osoblje pružilo osnovnu pomoć, zaustavljeno je krvarenje, zbrinut je i poslat u Pasjane gde su ga primili Bojan Đorić hirurg i radiolog Dejan Jocić. Oni su ga zbrinuli i obradili rane. Đuzić ima dve ubodne rane u predelu leve lopatice, rane su ušivene, previjen je, urađena je kompletna dijagnostika, rendgen, ultrazvuk, ordinirana mu je terapija i on se nalazi na internom odeljenju i u stabilnom je stanju”, kaže dr Perić.

Doktor Perić dodaje da je Đuzić imao sreće jer je pogođena kost, s obzirom da su rane prilično duboke. Selo Mogila je multietničko selo u opštini Klokot, nedaleko od Kosovske Vitine. U selu žive Srbi, Albanci i Romi.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar