Na ponovljenim izborima lista „Srbija ne sme da stane“ ima 69,5% a „Srbija protiv nasilja“ samo 8,3% osvojenih glasova!

Vučić je u obraćanju građanima izneo rezultare na ponovljenim izborima na svim biračkim mestima i na gradskom i na republičkom nivou.

“Veoma ubedljivu pobedu odnela je lista Srbija ne sme da stane…” Realno je da očekujemo i 130 mandata u parlamentu.

– Danas su završeni ponovljeni izbori i na svim biračkim mestima i na gradskom i na republičkom nivou veoma ubedljivu pobedu odnela je lista „Srbija ne sme da stane“ – rekao je Vučić i dodao:

– Dogodile su se i značajne promene u samom biračkom telu, na republičkom novou je izlaznost bila oko 43 odsto, i nešto manje od 40 odsto na nivou grada. Imali smo ponovljeno glasanje na Novom Beogradu i na Bežanijskoj kosi, i tu je ubedljivu pobedu odnela lista „Srbija ne sme da stane“.- rekao je Vučić.

Predsednik ističe da je ubedljiva pobeda odneta u Ripnju, čak 79,8 odsto glasova.

– Što se drugih biračkih mesta tiče svuda je između 10 i 30 odsto uvećan procenat za listu Srbija ne sme da stane. A na 9 mesta je bila veća izlaznost, ili ista kao i pre 13 dana. Na tim mestima smo dobili negde čak i 30 odsto glasova više, tako da imate mesta u opštini Lebane i Žagubica gde imamo više od 92 odsto od broja ukupnih glasova – kazao je Vučić.

On dodaje da se čekaju ukupni rezultati sa tri biračka mesta, i dodaje da je lista „Srbija ne sme da stane“ osvojila 69,5 odsto, dok je lista Srbija protiv nasilja uzela 8,3 odsto.

Kako je rekao, ukoliko bude pristojna izlaznost 2. januara i ako nastavi da raste naša popularnost realno je očekivati i 130. mandat.

– Građani Srbije neće rušenje svoje države, neće da slušaju o nepravilnostima, a da nema dokaza. Znaju da nije bilo nepravilnosti – istakao je Vučić.

Kaže da građani neće nasilje i laži, i da znaju da nikada manje prigovora nije bilo, ni žalbi.

– Ponosan sam na činjenicu da nikada nismo imali mirniju kampanju, bez ijednog incidenta. To znači da narastamo kao prava narodna stranka.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar