MONSTRUOZNO UBISTVO U SELU KOŽICE: Ubio ženu GUMENIM ČEKIĆEM!

Ubistvo koje se dogodilo na salašu u mestu Kožice između sela Dobra i Donjeg Milanovca, ostavilo je meštane okolnih kuća u šoku i velikom strahu, javlja srpska novinska agencija SIA.


Pripadnici policije u Golupcu uhapsili su P.P. kome je odmah određeno zadržavanje zbog krivičnog dela ubistva.

,, Poznavali smo ih, ali nismo bili u ni ukakvim odnosima. Bio je opasan čovek, a žena normalna pitoma, starija žena. Živeli su zajedno u istoj kući na salašu na brdu, koji mu je ona prepisala nakon suprugove smrti.

Prepisala mu je imanje, jer je praktično on opsluživao. Imala je kuću u Dobri koja nije bila prepisana na nju i nisu bili rešeni pravno- imovinski odnosi sa bratom i snajom njenog pokojnog supruga, sa kojim se inače lepo slagala dok je bio živ.

Dever i jetrva su je u početku lepo prihvatili da živi sa njima u domaćinstvu kako bi kuću nasledili, međutim nakon porodične svađe oni su nesrećnu ženu isterali. Zbog toga je bila primorana da živi sa njim u zajednici na sa slašu, kaže komšinica .

,,On je bio opasan čovek. Niko nikada nije smeo ništa da mu kaže niti prigovori. Živeli su tu na salašu u blizini nas a zašto je on nju tako mučki ubio mi ne znamo.

Međutim, jutros kad smo dolazili iz sela videli smo policiju pod rotacijom i mrtvačko vozilo i tada smo saznali šta se dogodilo, kaže vidno potresena i uplašena žena iz Kožica.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar