MENADŽER-MAFIJAŠ Cece, Matića i Pejovića pobegao od austrijske policije!

Velibor Popović zvani Pop, predstavlja se kao menadžer Cece, Ace Pejovića, Saše Matića i mnogih drugih. Posle više pretnji novinarima i par hapšenja, ovaj nazovimo estradni menadžer pobegao je austrijskoj policiji, sa koncerta koji je organizovao Saši Matići i Aci Pejoviću u Beču.

Ovaj Popov potez, nije nas iznenadio s obzirom na to da se upravo on povezuje sa mnogim mutnim radnjama.

Foto: Printscreen YouTube

Podsetimo se, kako se pre samo par meseci pretio kako će baciti bombu na redakciju “Srpskog Telegrafa” a novinarku Zoricu Radulović u Dunav. Za njegovo ime, šira javnost saznala je prvi put 2002. godine kada se našao među kolovođama nemira na Badnji dan.

Foto: YouTube Printscreen

Ovaj menadzer – mafijaš bio je hapšen i 2006. godine u Beogradu po poternici Interpola. Više zemalja tražilo je tada njegovo izručenje, ali on je tada ostao da izdržava kaznu od godinu ipo dana u Srbiji, zbog falsifikovanja novca, isprava i neovlašćenog nošenja vatrenog oružija, municije i eksplozivnih materija.
Dve godine ranije, bio je uhapšen u Kragujevcu sa još dva momka iz tog grada.

Foto: Pinterest

Nismo sigurni na koji način će estradni umetnici dalje birati kome će dati svoje karijere u ruke budući da je retko ko zaštićen i spokojan kao mega zvezde Aca Lukas i Ana Nikolić koji iza sebe imaju sigurnu i legalnu priču ozbiljne produkcijske kuće.

BONUS VIDEO

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar