MEGA SPEKTAKL U NAJAVI: Miroslav Ilić slavi 50 godina USPEŠNE KARIJERE u Štark Areni!

Velikan domaće muzičke scene Miroslav Ilić za svoju vernu publiku organizuje grandiozan solistički koncert povodom 50 godina uspešne karijere koji će se održati 10. decembra 2022. godine u Štark Areni od 20 sati!

Koncert Ace Lukasa u Areni je rasprodat u rekordnom roku, a ulaznice za zlatni jubilej Miroslava Ilića su već u prodaji, i vlada nezapamćeno interesovanje za njih!

Miroslav je inače bio i specijalan gost na koncertu Ace Lukasa, pa su zajedno otpevali nekoliko pesama i doveli Arenu do usijanja.

Bard narodne muzike Miroslav Ilić je davne 1972. godine započeo blistavu karijeru koja je od samog početka krenula uzlaznom putanjom i sada već broji milionske tiraže i mnoštvo evergrin hitova poput: “Nije život jedna zena”, “Još te nešto čini izuzetnom”, “Vino točim a vino ne pijem”, “Ova noć”, “Jesen sedamdeset i neke”, “Lažu da vreme leči sve“, “Polomiću čaše od kristala”, ”Luckasta si ti”, “Božanstvena ženo”, “Voleo sam devojku iz grada”, “Pozdravi je pozdravi” i mnoge druge.

Nabavite na vreme svoje ulaznice za ovaj muzički mega spektakl, koji će po svemu sudeći biti jedan od najvećih muzičkih događaja u Srbiji i regionu u ovoj godini!

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar