Medveđa: Ljubavnik pretukao brata ljubavnice pa ga živog zapalio u koritu!

Stravičan zločin otkriven je 26. februara

Uviđaj policija mesto zločina

Uviđaj policija mesto zločina

M. A. (58) iz Retkocera kod Medveđe u četvrtak je u leskovačkom Višem sudu do detalja opisala kako je njen ljubavnik P. C. (42) u februaru zverski pretukao njenog brata invalida M. B. (56) pa ga živog spalio u drvenom koritu!

P. C. je, prema njenim rečima, već spaljeno M. telo potom odneo u štalu, i sve ponovo zapalio.

Pet dana krila zločin

Stravičan zločin otkriven je 26. februara, kada je policija u spaljenoj štali pronašla potpuno ugljenisane kosti, a posle kraće istrage P. je uhapšen kao glavnoosumnjičeni za teško ubistvo. U ovom postupku M. A. ima status oštećene, iako je bila pristuna dok je P. C. zverski ubijao nesrećnog M. B.

M. A. je posvedočila da se krvavi pir desio 21. februara, u kući M. B. u Retkoceru. Ona je, inače, nakon razvoda od prvog muža, prešla da živi kod brata zajedno sa novim ljubavnikom P. C.

Policija uviđaj policijska trakaž

– P. C. je 21. februara moga brata, u naletu besa, pesnicom skoro zakucao za vrata. Davio ga je, nastavio da ga udara pesnicama, a potom ga je uvukao u sobu. Izgledalo je da je M. mrtav. P. mi je naredio da donesem drveno korito, da smestimo M. u njega. Dok smo ga stavljali u to korito, brat je mrdnuo jednu ruku, što znači da je još bio živ. P. mu je polomio tu ruku i ponovo ga udario. Potom je polio benzinom brata i korito i on je izgoreo. Rekao mi je: „Sada nemaš brata“ – stoji u izjavi koju je M. dala pred policijom i zužiocem, a što je sve u četvrtak ponovljeno na sudu.

Pet dana nakon krvavog pira, P. C. je zapalio i M. štalu zajedno sa već izgorelim telom nesrećnog čoveka. Kasnije tog dana, M. je pozvala policiju koja je u, do temelja izgoreloj štali, pronašla ugljenisani leš, pa je detaljnom istragom ceo zločin rasvetljen.

M. A. je na suđenju na pojedina pitanja odgovarala veoma konfuzno i nije mogla do detalja da ispriča šta se sve dešavalo u periodu od 21. do 26. februara. Upitana zašto nije prijavila ubistvo u tih pet dana, a imala je pri sebi mobilni telefon i u tom periodu ga je koristila, ona je tvrdila da nije smela iz straha od P. C.

 – Pretio je da će i mene ubiti, da će me zaklati – rekla je, a nesnalaženje u pojedinim odgovorima pravdala je strahom od P. C., koji je bio prisutan u sudnici. Čuvala ga je policija, jer se od februara nalazi u pritvoru.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar