MARKO BULAT NAPRAVIO SKANDAL U EMISIJI „GRAND MAGAZIN“ (VIDEO)

Marko Bulat – Foto: Printscreen

Supruga pevača Marka Bulata, Marija Bulat nakon izlaska iz rijalitija uhapšena je kada su navodno narkotici pronađeni u njenom salonu na Novom Beogradu.

S obzirom da ovo nije prvi put da je Marija imala problema sa zakokom, Marko Bulat je prethodnog puta izjavio kako je sve bilo namešteno. Na pitanje kako sada komentariše čitavu situaciju on je odgovorio:

Zovite nju pa je pitajte. Ona je javna ličnost, nema govornu manu, pozovite je i razgovarajte sa njom. Nemojte ja da pričam o svojoj ženi, malo je to degutantno. Ako hoće ona da priča, neka priča. Što mene pitate? Mi smo sve sudske parnice dobili, ostala je samo još jedna. Kada se završi sve, pitajte me kakav je sudski epilog i to će biti moj odgovor“, pobesneo je pevač.

Voditeljku je interesovalo da li je istina da su ga novinari zatekli kako sređuje Marijin salon nakon hapšenja.

„Vučeš me za jezik. Ko me je zatekao? Nije isto počistiti staklo ispred lokala i sređivati lokal. Da li se ti praviš naivna ili stvrano to jesi?“,  upitao je Bulat voditeljku, a zatim nastavio:

„Tu piše kako ja dajem intrukcije staklorescu kako da postavi staklo. Jesam li ja staklorezac? Da li ja učim automehaničara kako da mi popravi auto?! Kakvo je to istraživačko novinarstvo? Dajte, ljudi, uozbiljite se molim vas“, odbrusio je pevač.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar