LUKAS ZARAĐUJE DOK SE ESTRADA ZADUŽUJE: Saša Mirković najavio Lukasov spektakl u Areni!

Poznati muzički i filmski producent i najuspešniji estradni menadžer u regionu Saša Mirković, i vlasnik „Hajp produkcije“ progovorio je o Lukasovom koncertu u Štark Areni.

Najveća muška balkanska zvezda, Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, tradicionalno organizuje veliki solistički koncert u Beogradu na svoj rođendan, 3. 11.

Folker je najavio da će u Areni publici prirediti žurku za pamćenje, kao i da će organizator koncerta „Hajp produkcija“ prvi put na binu uneti svetski kvalitet i dosad neviđene audio i vizualne efekte.

Sada je Lukasov menadžer, filmski i muzički producent i vlasnik „Hajp produkcije“ Saša Mirković otkrio pojedinosti spektakla koji sa Acom priprema za beogradsku publiku.

 

Hype Production

– Bez lažne skromnosti ću reći da će na Lukasovom koncertu biti vrhunska produkcija. Prvi put ćemo doneti svetsku vizuelnu i audio opremu i time podići kvalitet koncerta na viši nivo. Troškovi će biti u skladu sa kvalitetom produkcije – rekao je na samom početku Mirković.

 

Printscreen

– Ne volim da govorim o cenama i otkrivam koliko će nas sve koštati. Iskreno, ponosan sam što će „Hajp produkcija“ ponovo doneti inovacije u Srbiju. U karijere muzičara se ulaže, a od koncerata izvođači i producenti nikada ne očekuju zaradu. Veliki koncerti služe kao lična promocija, a ne kao vid zarade. Doduše, mogu slobodno reći, da je Lukas najveća  balkanska zvezda i da je jedan od retkih koji ima dobit od velikih koncerata. Devedeset odsto estrade doplaćuje, deli besplatno karte i na taj način pune dvorane. Mi nemamo potrebe da to radimo. Na Acinom koncertu učestvuje ozbiljan tim ljudi, preko 700 zaposlenih će biti zaduženo da to veče omogući publici nezaboravan i bezbrižan provod – objasnio je Mirković, koji se potom osvrnuo i na saradnju sa Miroslavom Ilićem i Erosom Ramacotijem.

 Nakon što na Lukasovom koncertu premijerno pokažemo novu produkciju, isto ćemo uraditi i na koncertu Miroslava Ilića koji će se održati 10. decembra u Štark areni. Ponosan sam što je živa legenda Miroslav poverio „Hajp produkciji“ 50 godina svoje karijere. On je, slobodno mogu da kažem, najveća zvezda bivše Jugoslavije i čast mi je što nam je ukazao takvo poverenje – istakao je Mirković.

 Takođe, ne mogu reći da mi ne imponuje što je od svih produkcijskih kuća na Balkanu Ramacoti izabrao da baš „Hajp“ organizuje njegov koncert u Beogradu. To je još jednom potvrdilo da zaista jesmo najjača produkcija na ovim prostorima. Čast mi je što su takvi izvođači deo našeg tima – poručio je Saša.

Druga Arena za sedam meseci

Saša je istakao i da je Aca jedan od retkih izvođača koji je sposoban da Štark arenu napuni dva puta za manje od godinu dana.

 Ovo je Lukasu druga Arena za sedam meseci, vredno radimo, a karte se prodaju fenomenalno – poručio je on.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar

Translate »