Kokainska afera trese Timočku krajinu!

KOKAINSKA AFERA U MALOM KNJAŽEVCU

U prošlogodišnjoj čuvenoj “kokainskoj aferi” u Knjaževcu, koja je mesecima bila aktuelna i koja je započela pre godinu dana bez ikakvih saznanja za širu javnost, uhapšeni su predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić Kraka, tamošnji kontroverzni biznismen Sokol Zeković i njegov brat Ivan…
Milan Đokić Kraka
Sva trojica su imali kod sebe po 170 gr kokaina u kamenu koji su dobili u restoranu Milošev konak u Knjaževcu.
SBPOK ih je priveo dežurnom tužiocu Sonji Milićević, inače dugogodišnjoj švalerki Ivana Markovića koji vedri i oblači kadrovima u tužilaštvu i u sudovima koje su on i njegov brat Zoran Marković godinama postavljali jer su bili istaknuti članovi DS.
Nakon propasti Demokratske stranke, oni su “preleteli” u SNS i nastavljaju sa “biznisom”.

Uhapšene posle telefonskih razgovora sa Boskom Ničićem i Dijanom Hrkalović puštaju nakon samo tri sata zadržavanja, kao da su privedeni zbog nekog bezazlenog prekršaja a ne zbog posedovanja ogromne količine droge za preprodaju!
Tržišna vrednost droge koja se našla kod njih je preko 300.000 evra. Ko je koliko platio ili šta su Sonja Milićević i Ivan Marković dobili od ovog, Rikošet će otkriti daljim istraživanjem…

Zoran Milojević Zelja

KAKO SE SVE DEŠAVALO

Navodno, posle nekoliko telefonskih poziva, Kraka i Sokol su ekspresno oslobođeni a Ivan je preuzeo svu odgovornost mada se kasnije u pritvoru ogradio od svega jer mu je zaprećeno višegodišnjom kaznom zatvora. Sokol Zeković trenutno gradi kuću u strogom centru Knjaževca i priča se da je to u stvari zajednički poslovni poduhvat  sa Krakom.

Priča se da je iz vrha države stopirano bilo kakvo primenjivanje zakonskih mera protiv te ekipe iako se zna o kakvom se višegodišnjem kriminalu i dilovanju droge radi ovde i na strani, policija sve zna ali ćuti i ne sme da reaguje…

Pre par meseci, Milan Đokić Kraka preko svog perača para Milana Veljkovića iz sela Vasilj, zaposlenog preko omladinske zadruge kao obezbeđenje gde treba (od banaka pa na dalje!) preuzima simbol Knjaževca – Džervinovu vilu i sprema hitno renoviranje za svoju rezidenciju!

Inače je Kraka kupio vilu sa restoranom u Grčkoj, Asprovalti pre tri godine, dvospratnu kuću u Nišu, restorane u Knjaževcu ali sve se vodi na sa njim povezana lica…

KRAKA I ZELJA U DILU

Priča se da već nekoliko godina Milan Đokić Kraka daje određeni procenat Zoranu Milojeviću Zelji koji važi za jednog od najvećih kriminalaca i batinaša SNS. Najbliži je čovek od poverenja Andreja Vučića koji se dovodi u vezu i sa likvidacijom Olivera Ivanovića. Kontakt između Zelje i Ivana Markovića, zamenika Višeg tužioca u Zaječaru, omogućio je Velimir Ognjenović, bivši gradonačelnik Zaječara kojeg štite upravo Marković i Zelja i zataškavaju svaku kriminalnu radnju koja se dovodi u vezu sa pripadnicima aktuelnog režima.

Naš insajder u pravosudnim organima kaže da je sve obavijeno velom ćutanja. Naravno, nijedna tajna za naš tim nije ostala neotkrivena pa neće ni ova.
Da li je u sve umešano i Apelaciono tužilaštvo iz Niša, otkrićemo u narednim danima.

Nastaviće se…

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar