KIJA POBEDILA LUKASA NA VASKRS! Aca: Podmetnula mi je drveno jaje! Kristina: Muškarci, shvatite, jače smo!

Najpopularniji pevač u regionu Aca Lukas i mlada muzička zvezda u usponu Kija Kockar toliko su se zbližili da su i Vaskrs proveli zajedno. Pevač je prijateljici svirao klavir i pevao, a onda su otišli na piknik.


– Kija mi je polupala sva jaja! – požalio nam se Lukas, dok se Kockareva zadovoljno smejala.

Kija Kockar i Aca LUkas

Folker je posumnjao da ga je pobedila na kvarno.

– Sigurno mi je podmetnula drveno jaje. Nemoguće da je svako uspela da mi razbije! – rekao je Aca, dok se Kija pravdala da je poštena:

– Nisam varala nikada, pa ni sada! Vi muškarci morate da shvatite da su žene jače u svemu, pa i u razbijanju jaja!

Voli klasiku

Lukas je potom seo za klavir kako bi svojoj koleginici ispunio muzičku želju za Vaskrs. Pitao ju je šta bi htela da joj odsvira, a ona ga je iznenadila odgovorom.

– Mocarta ili Betovena – rekla je Kija.

Kija Kockar i Aca Lukas

Kija bodrila Lukasa na Pesmi za Evroviziju

Kija Kockar i Aca Lukas poslednjih nekoliko meseci intenzivno se druže. Koliko su dobri prijatelji, govori i činjenica da je Lukas angažovao Kockarevu da mu bude portparolka dok se takmičio na Pesmi za Evroviziju. Ona ga je u polufinalu i finalu takmičenja bodrila i apelovala da ljudi glasaju za njega.

Aca je pravi virtuoz na klaviru, pa mu nije bilo teško da joj ispuni tu želju. Potom su otišli na piknik, gde nam je Aca otkrio kako inače slavi najveći hrišćanski praznik.

– Tog dana sam uvek sa svojom decom. Prošle godine je Viktorija izrazila želju da farba jaja, pa će tako biti i ove. Kada sam bio mali, ovaj praznik najčešće sam slavio sa majkom, zajedno smo farbali jaja. Više ne farbam jaja, prethodnih godina to su radile moje bivše supruge, a sada su za to zadužena deca – kaže folker.

Bogata trpeza
Za razliku od Ace, Kija uvek farba jaja.

– Uvek prvo ofarbam crvena jaja i odmah odvojim ono koje će mi biti čuvarkuća. Potom ih bojim drugim bojama, a često ih i ukrašavam. Kod nas je tog dana uvek bogata trpeza. Prošle godine sam bila bez mame na Vaskrs, jer je ona bila u rijalitiju, ali ove ćemo zajedno provesti praznike – završava priču Kockareva.

Kija Kockar

Dekoracija: Cvećara „Ivona“ Lokacija: Vila „Belgrade hills“ Šminka: Maja Stojanović Frizura: „Planet hair“

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar