KANJE VEST JE DOBIO 30.000.000 $ ZA DOKUMENTARAC?

Prošlog meseca, Vest je osvojio svoj prvi gospel Gremi i 22. Gremi u karijeri za svoj album „Isus je kralj“. Pored pobede za tradicionalni gospel album za „Isus je rođen“ na GMA (Gospel Music Association) Dove Avards, Vest je uzeo i rep/hip hop album za „Jesus Is King“ i rap / hip-hop snimljenu pesmu za „Pratite Boga“

Dokumentarna serija koja obuhvata dve decenije snimaka i kućnih video zapisa o životu i radu Kanjea Vesta došla je na čuveni američki strim servis.

Američki mediji se pozivaju na neimenovani izvor koji je veoma upoznat sa celom pričom oko Netfliksa, kaže da cifra od 30.000.000 dolara uopšte nije tačna. Rečeno je da će serija imati nikada do sada viđene snimke Kanje Vesta i da će pokriti njegovu muzičku karijeru i modu, njegovu trku za predsednika 2020. godine kao i smrt njegove majke, Donde Vest.

Dokumentarac će imati više delova, a za sada nema naslov, a radiće ga čuveni audio-vizuelni dvojac Klerens Kudi Simons i Čike Ozah, poznatiji kao Kudi&Čike koji je režirao i producirao Vestov muzički video iz 2004 godine. “Isus hoda (verzija 3)“ i „Kroz žicu“. Čuveni dvojac je takođe producirao i režirao ESPN dokumentarni film „30 za 30“ za 2012. godinu „Benji“ o Bendžaminu Vilsonu, zatim muzičke spotove za Lupe Fiasko, Eriku Badu i druge. Radili su i dokumentarni film o bivšem profesionalnom košarkašu Stefonu Marburiju iz 2019. godine „Klinac sa Koni Ajlanda“.

Prema američkim medijima, očekuje se da će projekat biti objavljen ove godine. Portparol Netfliksa je odbio da komentariše.

Prošlog meseca, Vest je osvojio svoj prvi gospel Gremi i 22. Gremi u karijeri za svoj album „Isus je kralj“. Pored pobede za tradicionalni gospel album za „Isus je rođen“ na GMA (Gospel Music Association) Dove Avards, Vest je uzeo i rep/hip hop album za „Jesus Is King“ i rap / hip-hop snimljenu pesmu za „Pratite Boga“.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar