Još jedno mafijaško ubistvo u Beogradu! (VIDEO)

Zna se ko je ubijen: Policija saopštila identitet!

Više javno tužilaštvo u Beogradu obavešteno je od strane policije da je u Bulevaru oslobođenja kod broja 92 oko 11.30 časova lišen života Luka Perenčević, piše portal Hronika.eu

Dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu na licu mesta obavlja uviđaj. Izdao je naloge za postupanje policije i uzimanje izjava od očevidaca ubistva, i forenzičara radi izuzimanja tragova, snimaka sa okolnih kamera, vestačenja, a dat je i nalog za obdukciju. Perenčević je od ranije poznat pravosudnim organima.

Luka Perenčević, koji je jutros ubijen na Banjici, u septembru 2020. godine pominjan je u vezi sa teškim ubistvom tinejdžera, takođe na Banjici. Naime, tada je likvidiran 18-godišnji Filip Lepojević, a njegov 21-godišnji drug A. Đ. je ranjen.

Policija je tada, zbog ubistvo Lepojevića uhapsila braću Rakočević, Petra (36), Uroš a (26) i Radovana (39). Međutim, ubrzo se oglasio R.R., otac braće Rakočević, koji je tvrdio „da ih je Luka Perenčević, inače navijač FK Rad, maltrerirao“ i da je strah i trepet na Banjici.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar