JADNO! JUTJUBER NIXA ZIZU PRETI DEVOJKAMA DA ĆE IH POLOMITI I OŠIŠATI DO GLAVE

Jutjuber i trener Nikola Jovanović, poznat kao Nixa ZiZu, zgranuo je javnost kada je u emisiji na „Hajp“ televiziji izgovorio skandalozne izjave na temu seksualnog nasilja i zlostavljanja.

Marija Radović, influenserka, na svom Instagramu je prokomentarisala skandalozne reči Jovanovića, nakon čega je od njega dobila spornu glasovnu poruku.

– Nakon što sam podelila moje mišljenje o spornom razgovoru dobila sam krajnje neprijatnu poruku od tog momka, koja je zaista bila nepotrebna jer svako ima pravo da iskaže svoje mišljenje. Svoju platformu koristim za širenje pozitive i dobre energije i samo sam želela da podelim svoje mišljenje o svemu tome. Mogu da pustim i glasovnu poruku koju sam dobila od njega – rekla je ova devojka prilikom uključenja u jutarnji program TV Prva.

Potom je pustila glasovnu poruku koju je dobila od Nikole Jovanovića.

U poruci je pita: „Šta je ovo, koja si ti? Jesi li ti bolesna ili samo šuntava? Ili ulaziš tamo u kola nekima, a?“.

– Ja njemu ništa loše nisam napisala. Samo sam na društvenim mrežama napisala šta mislim i dobila sam ovu poruku. Završilo se na toj jednoj poruci, jer ja nisam želela da se dopisujem posle sa njim. Ali, znam iz pouzdanih izvora da nisam jedina kojoj je slao glasovne poruke, čak je devojkama pretio da će ih ošišati na ćelavo, kako će ih izlomiti i ostalo – rekla je Marija.

Potom je situaciju prokomentarisala voditeljka Jovana Andrejić, koja je zajedno sa koleginicom Milicom napustila studio zbog izjava Jovanovića.

– Mislim da ne postoji „ne“ i „neee“, kako on kaže. Mi smo napustile studio, ali nije trebalo, jer smo domaćini. Ali, to smo uradile jer smo pokušavale da se izborimo sa njim. Svoju koleginicu sam podržala i kao koleginicu i kao ženu – istakla je Jovana.

– Vrlo je svesno došao, to je lajv program, mi ne možemo znati kako će teći tok razgovora. Niksa Zizu je do tada bio član naše kuće, više nije, iz jasnog razloga – dodala je voditeljka Jovana.

PR televizije Hajp, Marina Kotevski, istakla je da nisu istinite priče da su voditeljke zbog postupka dobile otkaz, već da će biti i nagrađene zbog toga što su učinile.

Podsetimo, izvesni Nixa Zizu je u emisiji rekao šokantne izjave u nastavku.

https://twitter.com/gospodjasaveta/status/1378756194521735169?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1378756194521735169%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2Fgospodjasaveta2Fstatus2F1378756194521735169widget%3DTweet

– Ne podržavam nasilje, ali žene, morate da razmislite malo sa kim se viđate i zašto se viđate. Nemojte da idete kod nekoga kola ako vas zove u 10 sati uveče, posebno ako je stariji od vas, zna se šta taj hoće od vas.

Naglasio je da „svaki muškarac ženu gleda kao seksualni objekat, prvenstveno, i njega ne zanima ko si i šta si“, a potom je implicirao da mu to daje za pravo da je napastvuje – ako je ona sama ili „provokativno“ obučena.

– Ako naletiš na neku budalu koja je u tom trenutku pijana, drogirana, a ti ideš takva ulicom sama, znači ti si isto kriva – rekao je Jovanović.

– Kriva si ti, nije on samo kriv. To što imaš prava ne znači da nisi kriva! – dodao je.

https://twitter.com/uvek_nadrkana/status/1379383255917600769

Voditeljka Jovana Andrejić je zatim hrabro iznela lično iskustvo – rekla je da je nagi muškarac pokušao da je uvuče u auto kada je šetala ulicom u 11 ujutru, noseći zimsku jaknu.

Milica Vukliš je takođe u daljem razgovoru istakla da je „ne uvek ne“, Jovanović je rekao „zavisi kakvo je to ne“, a onda ju je savetovao da ne priča to ispred muškaraca, već da je bolje da mu kaže da je sve u pravu – zbog njene bezbednosti.

Nakon toga su voditeljke napustile emisiju u znak protesta.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar