IVAN ĐORĐEVIĆ, pokret „JAČI OD SISTEMA“: Oslobodićemo svaku opštinu i grad!

U Srbiji svakog dana sve više raste i omasovljuje se autentični narodni pokret „Jači od sistema“, koji svakodnevno formira nove opštinske i gradske odbore širom Srbije.


Ovaj autentični narodni pokret okuplja obične ljude iz svih delova društva – od radnika do profesora, od penzionera do studenata, od seljaka do uglednih i uticajnih biznismena.
Oni se zalažu za bolji život svih građana kroz unapređenje obrazovanja, zdravstva i zaštite životne sredine.

Ivan Đorđević, predstavnik pokreta „Jači od sistema“ ističe da je njihov cilj da oslobode svaku opštinu u Srbiji od vladajuće partije i da u lokalnim zajednicama uvedu nove, poštene i odgovorne lidere. Posebno se fokusiraju na sprečavanje otvaranja rudnika litijuma u Srbiji, što smatraju velikom pretnjom po zdravlje građana i očuvanje životne sredine.

Pokret „Jači od sistema“ svakodnevno okuplja nove pristalice širom Srbije, što pokazuje da građani žele promenu i bolji život za sve. Njihova borba za prosvetu, zdravstvo i zaštitu životne sredine nailazi na sve veću podršku, a najavili su da će, kada dođe vreme za izbore u Srbiji, izaći na parlamentarne i lokalne izbore.

Sia.rs

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar