ISTRAŽUJEMO: Zašto Zdravko Ponoš krije od javnosti „dolazeću“ prvu damu Srbije?

Kontroverzni hrvatski general u penziji Zdravko Ponoš, inače privatni kandidat za predsednika Srbije zloglasnog žutog tajkuna Dragana Đilasa, krije od očiju javnosti, kao zmija noge, svoju lepšu i bolju polovinu Zdenku Ponoš, inače Hrvaticu rodom iz Inđije.

Iako je svuda u svetu uobičajeno da supruge predsedničkih kandidata pomažu kampanje svojih muževa raznim humanitarnim akcijama i čestim pojavljivanjem u javnosti u društvu muževa ali i samostalno, Zdenka Ponoš još uvek je potpuno anonimna za javnost države u kojoj će, kaže njen muž Zdravko, upravo ona biti „prva dama“!

Jer, ako je Zdravko Ponoš, kako on kaže, „dolazeći predsednik Srbije“, onda je njegova supruga Zdenka Ponoš „dolazeća prva dama Srbije“?

Inače je Zdenka, kako ona navodi na svom profilu na Fejsbuku, „nezaposleno lice“, iako u javnosti ima pregršt napisa o nekom njenom navodnom „poslovanju“ i muljanju sa nekakvim silnim stanovima i garažama u Beogradu?

Zdenka Ponoš, naravno, kao i svaka Hrvatica, voli da letuje u Hrvatskoj, a u Hrvatskoj joj žive i kumovi Hrvati.

Uglavnom, potencijalna „prva dama Srbije“ trebalo bi da bude prisutnija u javnosti države u kojoj će njen muž, možda, biti predsednik, a moć i uticaj žena na svoje muževe u našem podneblju i te kako su poznati i veoma veliki, pa će se, možda, jednog dana, i to uskoro, i Zdenka pitati nešto u Srbiji…

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar