ISTRAŽUJEMO: Pevačica Marina Visković veza između narko-dilera Gagija Argentine i Miljana Stanojevića, kadra Dijane Hrkalović?

Estradni rat između kontroverzne pevačice Marine Visković i poznatog producenta Saše Mirkovića ne jenjava, čak dobija na intentizetu! U celu priču pored već pominjanog misterioznog policajca Miljana Stanojevića i apsolutne nejasne njegove uloge u celom slučaju, sada se pojavio i poznati narko-diler Dragoslav Ilić, poznatiji kao Gagi Argentina, svojim neukusnim postom na društvenoj mreži Instagram.

Dragoslav Ilić, inače rodom iz Niša, poznat je široj javnosti kao bogati trgovac naftom, ali on je zapravo hapšen i to više puta zbog trgovine narkoticima. Navodno je čak postao saradnik čuvene američke agencije za suzbijanje droge DEA, mada taj podatak zvanično nigde nije potvrđen.

Nejasna je i veza ovog narko-dilera sa pevačicom Marinom Visković, odnosno da li su oni u samo prijateljskoj vezi ili tu ima i nečega više od prijateljstva? To pitanje postavlja se takođe i kada je veza Marine Visković sa policajcem Miljanom Stanojevićem u pitanju, a pitanje svih pitanja je da li je zapravo Marina Visković veza, odnosno spona, koja povezuje narko-dilera Gagija Argentinu i policajca Miljana Stanojevića?

Neki izvori kažu da je Gagi preko Marine Visković tražio prodor u visoko društvo Srbije radi prodaje kokaina, a da je njen policajac Stanojević uvek bio tu da joj, ako zatreba, pruži svaku vrstu zaštite.

Međutim, samo po sebi nameće se pitanje i da li su Gagi Argentina i Miljan Stanojević bili u direktnoj vezi, bez posredovanja Marine Visković koja ih je, eventualno, samo spojila odnosno „uvezala“, i da li je Gagi Argentina inkognito ulazio u Srbiju zahvaljujući načelniku Uprave granične policije Miljanu Stanojeviću ili je u zemlju ulazila samo njegova droga?

Poznato je da je poslednjih godina mnogo droge ušlo u Srbiju, a jedan od najpopularnijih načina da se droga prošvercuje je da je unesu tzv. mule, odnosno devojke i žene koje drogu kriju u telesnim šupljinama. U vezi sa tim, postoji pretpostavka da je Marina Visković bila mula Gagija Argentine, ali nema zvanično još uvek nema potvrde za takvu vrstu spekulacija.

Ako su Gagi Argentina i Miljan Stanojević bili bliski saradnici u obavljanju kriminalnih poslova, onda je verovatnije da je droga Gagija Argentina neometano unošena u Srbiju pod pokroviteljstvom prvog čoveka Uprave granične policije Miljana Stanojevića. Na taj način, njih dvojica mogli su bukvalno tone kokaina da unesu u Srbiju a da niko ne posumnja šta se dešava…

Ako se uzme u obzir činjenica da je nedavno uhapšena državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović bila instrument narko-mafije unutar policijskih struktura, i da je Miljan Stanojević njen kadar, onda je sasvim moguće da su ovde iznete pretpostavke sasvim tačne.

Istraga koja je u toku pokazaće koliko su sve ove pretpostavke tačne i šta se zapravo krije iza sumnjivog druženja narko-dilera Dragoslava Ilića alias Gagija Argentine, kontroverzne pevačice Marine Visković i policajca pod lupom službe Miljana Stanojevića.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar