Intervju: Suzana Smajić, miljenica publike takmičenja “Nikad nije kasno”

Popularno muzičko takmičenje “Nikad nije kasno” koje se emituje na Prvoj televiziji ima svoju brojnu publiku, a upravo ta publika je svojim glasovima pomogla Suzani Smajić, takmičarki iz Doboja, da uđe u finale takmičenja! Suzana Smajić je, po mišljenju brojnih stručnjaka, estradnih menadžera i novinara koji prate estradu, jedna od favoritkinja za osvajanje prvog mesta na ovom takmičenju, upravo zbog toga što brojna publika navija baš za nju. To je bio povod za intervju sa ovom uspešnom i talentovanom ženom…
Kada i kako si počela da pevaš?
Kao mala djevojčica oduvijek sam voljela muziku, uvijek sam pjevala ispred ogledala, zamišljala sebe kao pjevačicu. Moja životna priča na putu muzike počinje u devetnaestoj godini, nakon razvoda braka iz kojeg sam dobila sina Đorđa, kojeg sam povela sa sobom. Usljed te teške životne situacije i težine koju razvod nosi sa sobom, pojavili su se i finansijski problemi, jer sam postala samohrana majka. U jednom trenutku našla sam se u velikoj dilemi kojim putem krenuti, ali uz pomoć moje porodice odlučila sam da svoju ljubav prema muzici i talenat koji imam iskoristim i spojim ugodno sa korisnim. Početak je bio težak jer sam ušla u svijet koji nisam poznavala i ta adaptacija i upoznavanje je bilo poprilično traumatično u odnosu na moj karakter i životne stavove.
Šta si, kao mala, želela da budeš kad porasteš?
Kao mala vidjela sam sebe kao pjevačicu, uzor mi je bila Šemsa Suljaković, Dragana Mirković… Zapravo, ja sam voljela taj Južni vjetar i sve što su oni “proizvodili” tada, te vrijednosti, tekstove i muziku ja živim i sada.
Da li si zadovoljna svojom dosadašnjom pevačkom karijerom?
Zadovoljna sam jer trajem više od 20 godina uspješno i bez skandala, najbitnije da sam sačuvala sebe, a za mene je to najveći uspjeh. Iako sam možda tek sada dobila pažnju medija uz emisiju “Nikada nije kasno”, zahvalna sam svim tim ljudima koji su uz mene.
Da li je tvoja porodica trpela zbog tvoje pevačke karijere?
Moj najveći uspjeh jeste taj balans između posla i porodice. Nikada niko tu nije trpio, jer sam jako posvećena svojoj porodici koja je na prvom mjestu, a onda uz njihovu podršku mogu sve ostalo.
Šta očekuješ od finalne večeri takmičenja?
Od finalne večeri očekujem lijep provod, dobru muziku jer svi finalisti su vrhunski pjevači. Što se tiče mene, sam ulazak u finale je već pobjeda, jer ja nisam očekivala puno od ove emisije.
Kako vidiš svoju budućnost u vezi sa pevačkom karijerom?
Moja karijera tek počinje! Očekujte neočekivano. Kada se smiri ova situacija sa epidemijom, odmah se bacam na posao, snimam prvu pjesmu.
Tvoja poruka brojnim fanovima? Šta imaš da im poručiš?
Moja poruka ljudima koji me podržavaju, ne fanovima, bi bila: “Da vjeruju u sebe i da čine dobro, da svakim danom se trude da budu bolja verzija sebe”. Ukoliko žele da me podrže u finalnoj večeri, mogu to učiniti večeras u 22.00 sata, na PRVOJ TV I NOVOJ TV, putem SMS poruke na broj koji će naći na ekranu i putem FACEBOOK glasanja na stranici “NIKAD NIJE KASNO”.

Izvor: Ženske novine

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar