Grocka: Manijak stavljao polni organ devojčici u ruke!

Policija uhapsila R. S., koji je na saslušanju kod tužioca ispričao da je on svoju muškost deci pokazivao još od 2016. Osuđen je na godinu dana robije i izrečena mu mera zabrane prilaska žrtvama


Pedofil R. S. (60) iz Grocke osuđen je samo na godinu dana zatvora jer je svoj polni organ čak dve godine pokazivao devojčicama koje su živele kod njega u komšiluku! Osim toga, on je maloletnoj B. Z. (10), koju je pre toga namamio da dođe kod njega u garažu, svoj penis stavljao u ruke.

Bolesno

Dok su se M. B. i K. A. igrale ispred njegovog dvorišta, on je otkopčao šlic i izvadio penis

Izvor iz istrage

U Drugom osnovnom tužilaštvu, koje je zaključilo sporazum o priznanju krivice sa R. S., kažu da je kazna mogla da bude i viša, ali da su se pojedine žrtve odselile, a da druge zbog straha nisu smele da svedoče, pa je i ovo uspeh jer je pedofil ekspresno sklonjen sa ulice.

Ceo slučaj je, kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, otkriven kada je u avgustu ove godine devojčica K. T. rekla svojim roditeljima da joj je R. S. iz svog dvorišta pokazivao polni organ govoreći: „Dođi da vidiš šta ja imam, a ti nemaš.“ Pedofil je odmah uhapšen, a na saslušanju je, pre nego što je objasnio kako je maloletnoj K. T. pokazao svoj penis, priznao da je još 2016. godine B. Z. (10) namamio da dođe kod njega kako bi igrali igru prstiju.!

– Ušli su u garažu, a R. S. je rekao devojčici da se okrene i stavi ruke iza leđa. Zatim je rekao da će joj staviti prst u ruku, a da ona treba da pogodi koji je to prst. Međutim, R. S. joj je, kako je kasnije posvedočila i sama B. Z., u šaku stavio nešto veliko i mekano – kaže izvor iz istrage i dodaje:

Nije duševno oboleo

Tužilaštvo je naložilo i psihijatrijsko veštačenje pedofila R. S. kako bi se utvrdilo da li ima neku dublju duševnu devijaciju, što bi uticalo na određivanje kazne.
– Međutim, veštaci su ustanovili da nije duševno poremećen i da nema razloga da ide na lečenje u neku specijalizovanu ustanovu. Zato je Drugi osnovni sud i prihvatio predloženu kaznu od godinu zatvora, smatrajući da će ona biti dovoljna da se R. S. socijalizuje – saznaje Informer.

– R. S. je dete zatim pitao: „Da li možeš da pogodiš koji je to prst“, na šta je prestravljena devojčica rekla da je to „srednji“. Pedofil je u tom trenutku rekao da je pogrešila, a kada se B. Z. okrenula, videla je kako on zakopčava šlic od pantalona. Ona je istrčala iz garaže i nikom dve godine nije smela da kaže šta se dogodilo.

Pedofil je zatim u tužilaštvu priznao da je od početka letnjeg raspusta 2018. godine polno uznemiravao tri devojčice, M. B., K. T. i K. A., starosti od devet do jedanaest godina.

– Ispričao je da je, dok su se M. B. i K. A. igrale ispred njegovog dvorišta, otkopčao šlic, izvadio penis i prekrio ga šeširom. Zatim ga je pomerao i devojčicama pokazivao svoj polni organ koji je ujedno i dodirivao, a onda ponovo prekrivao šeširom. Dok je to radio, on ih je pitao: „Da li hoćete grožđe“ – kaže sagovornik.

On dodaje da je te iste devojčice R. S. posle izvesnog vremena uspeo da namami u svoju garažu jer je navodno hteo da im pokaže jaja od ptičice.

– Pokazivao im je slike ptica i njihovih jaja. A onda je počeo da pokazuje i dodiruje svoj polni organ. Neposredno pred hapšenje, tačnije u avgustu, maloletna K. T. je prolazila pored njegove kuće, a on je ustao, otkopčao šlic i izvadio polni organ govoreći: „Dođi da vidiš šta ja imam, a ti nemaš“ – kaže naš izvor iz istrage i navodi da je bilo još slučajeva polnog uznemiravanja, ali to nije bilo moguće dokazati jer su se neka deca odselila, a druga iz straha nisu smela da svedoče.

Nakon hapšenja i saslušanja Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu je sklopilo sa R. S. sporazum o priznanju krivice, po kom je on osuđen na godinu dana zatvora i izrečena mu je mera zabrane prilaska žrtvama.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar