GreenFest 2018: Otvoren volonterski program

“Green fest” poziva mlade, odgovorne i društveno angažovane pojedince koje zanimaju film i umetnost, ekologija i životna sredina da se prijave za volontiranje na najvećem “zelenom” festivalu u regionu, koji će se održati od 13. do 16. novembra u Domu omladine Beograda, pod sloganom “Plastika nije igračka. Promeni igru!”.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na volonter@greenfest.rs najkasnije do 24. oktobra 2018. godine. Samo kandidatkinje i kandidati koji uđu u uži izbor biće direktno kontaktirani.

Izabrane volonterke i volonteri će imati priliku da razviju nove veštine, nauče da rade u timu, upoznaju nove prijatelje i potencijalne saradnike. U prethodnih osam godina više od 350 mladih je bilo uključeno u volonterski program. Na ovaj način organizatori Festivala nastavljaju sa praksom angažovanja mladih, koji kasnije mogu očekivati i priliku za rad na različitim projektima. Više informacija o pozivu je dostupno na www.greenfest.rs

Međunarodni festival zelene kulture „GREEN FEST“ je najveća „zelena“ manifestacija u regionu jugoistočne Evrope, posvećena ekologiji i zaštiti životne sredine, koja kroz edukativne, filmske, izložbene i aktivističke programe i proizvode podstiče kulturu življenja u skladu sa zelenim vrednostima. Tokom prethodnih osam godina festival je posetilo preko 65.000 ljudi.

Festival organizuju Centar za unapređenje životne sredine i Dom omladine Beograda uz podršku Ministarstva zaštite životne sredine, Ministarstva kulture i informisanja, Grada Beograda – Sekretarijata za kulturu, Francuske ambasade i Francuskog Instituta kao i uz pomoć mnogobrojnih partnera i prijatelja.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar