Fudbalski klub Novi Pazar doveo 10 novih igrača!

Fudbalski klub Novi Pazar objavio je danas da su desetorica igrača potpisali ugovore s tim superligašem i da je cilj da tim bude kompletiran do 25. juna, kada će uslediti najvažniji deo priprema na Zlatiboru.

„Imaćemo jednu od najmlađih ekipa u Super ligi. Pravimo stabilan klub, razmišljamo na duže staze i ne želimo više da se borimo za opstanak. Do kraja sedmice uspešno ćemo okončati aktivnosti vezane za unapred pripremljeni plan reorganizacije i dobijanje licence za takmičenje”, rekao je Uroš Kandić, potpredsednik Pazaraca za klupski sajt.

On je dodao da će „Novi Pazar postati jedan od retkih klubova u državi bez ikakvog duga, a da je činjenica da je prošle sezone obezbeđen opstanak uprkos najmanjem budžetu u elitnom rangu ravan plasmanu u evropska takmičenja”.

Novi Pazar je ugovore na dve i po godine potpisao sa desnim bekom Igorom Parađinom (22) i veznim fudbalerom Lazarom Mihailovićem (19), koji su stigli iz Bačke.

Dve godine u Pazaru bi trebalo da ostanu doskorašnji štoper TSC-a Bojan Balaž (20), donedavno napadač Bačke Luka Ratković (24), te štoper Nemanja Kojčić (23) i golman Nemanja Andrijanić (21), koji su prošle sezone igrali za Kabel i kraljevačku Slogu.

Na jednogodišnju vernost pazarskom superligašu obavezali su se dosadašnji golman Napretka Miloš Ostojić (25), pojačanje na krilu iz Balzana sa Malte Stefan Dimić (28) i štoper sa poslednjim angažmanom u Kabelu Faruk Bihorac (25).

Kako su objavili Novopazarci, narednih 12 meseci u tom klubu provešće i vezni fudbaler Danilo Bacanović (20), koji je pozajmljen od novosadskog Proletera.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar