FINALNO ZAGREVANJE JE U TOKU: Miroslav Ilić snimio novi spot! (VIDEO)

Miroslav Ilić, najveći bard muzičke scene uskoro proslavlja zlatni jubilej- 50 godina blistave karijere. Velikan domaće muzičke scene, najavio je grandiozan solistički koncert koji će održati 10. decembra ove godine u Štark Areni od 20 časova, u organizaciji Hype produkcije.

Foto: HYPETV.RS

Finalno zagrevanje je u toku. Miroslav Ilić je danas snimio spot za pesmu “Siromah sam, al volim da živim” koju će publici uživo predstaviti na koncertu. Miroslav je zajedno sa ekipom Hype produkcije pod palicom Saše Mirkovića na jedinstven način otpevao u novom aranžmanu pesmu Predraga Tozovca “Siromah sam, al volim da živim”. Do samog koncerta publiku očekuje još iznenađenja, tako da će celokupna imresija na kocertu u Štark Areni, 10.12. od 20h biti prava muzička poslastica. Ulaznice su dostupne na Ticket Vision i tickets.rs prodajnim mestima.

IZVOR: HYPETV.RS

 

 

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar