DUPLO SLAVLJE: Saša Mirković i Hype produkcija slave rođendan i godišnjicu pobede na Evroviziji!

Saša Mirković, najuspešniji producent u regionu, oglasio se na svom Instagram profilu kako bi obeležio dve značajne godišnjice.

Osim što proslavlja rođendan svoje producentske kuće, Hype produkcije, Mirković se takođe prisetio velikog trijumfa Srbije na takmičenju Evrovizija 2007. godine, koje se održalo u Helsinkiju.

U emotivnoj objavi na Instagramu, Mirković se zahvalio svima koji su podržavali Srbiju u tom nezaboravnom takmičenju, ali i onima koji ih i danas podržavaju.

-Danas, 12. maja, osim rođendana Hype produkcije, proslavljamo i pobedu na Eurosongu 2007. godine u Helsinkiju! Hvala svima koji su nas podržavali, hvala svima koji nas i dalje podržavaju. Slava i milost Svetom Vasiliju! – napisao je Mirković ispod slike koja prikazuje trenutak kada je Srbija proglašena pobednikom.

Foto: Printscreen Instagram

Srbija je 2007. godine na Evroviziji osvojila prvo mesto pesmom “Molitva”, izvedenom od strane Marije Šerifović. Ovaj istorijski trenutak izazvao je ogromno oduševljenje u Srbiji i širom regiona, a pesma se i danas smatra jednom od najuspešnijih evrovizijskih numera ikada.

Saša Mirković je u svojoj producentskoj karijeri ostvario izvanredne uspehe, radeći s brojnim renomiranim izvođačima i stvarajući neke od najpopularnijih hitova na Balkanu. Njegova uloga u uspehu “Molitve” i pobedi Srbije na Evroviziji 2007. godine bila je ključna, čime je dodatno učvrstio svoj status najcenjenijeg producenata u regionu.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar