DR ĐAJIĆ U EMISIJI KOD JOVANE JEREMIĆ ODBIO DA PUSTI KOMPROMITUJUĆI VIDEO MATERIJAL O DRAŠKU STANIVUKOVIĆU (VIDEO)

U jutarnjem programu Jovane Jeremić na TV Pink gostovao je putem Skajp uključenja dr Vlado Đajić, direktor UKC Banja Luka.

Jovana Jeremić je na početku emisije istakla da je nedavno boravila u Banja Luci upravo u kliničkom centru i da je fascinirana onim što Banja Luka ima. Jovana je zatim pohvalila dr Đajića:

-Svaka vam čast na radu i na tome koliku energiju imate i koliko se trudite da zaista našim ljudima omogućite što lepši i što bolji život u R Srpskoj. – rekla je Jovana.

Dr Đajić pokazujući fotografiju kompleksa UKC sa najnovijom tehnologijom, je istakao da je UKC ponos R Srpske, kao i potreba naroda koji tamo živi. Zatim se zahvalio na dosadašnjoj pomoći Srbije, kako Banja Luci i kliničkom centru tako i narodu R Srpske u celini.

-Mi svi iz R Srpske i Banja Luke gledamo u Srbiju kao maticu. – rekao je dr Đajić.
Jovana je zatim navela da je upravo dr Đajić “onaj čovek koga je gradonačelnik Stanivuković optužio” za navodnu aferu sa kiseonikom.

-To su dva koncepta, dva pogleda na život i na organizaciju. Ja sam univerzitetski profesor, a iza Draška ne stoji ništa. – rekao je dr Đajić.
Dr Đajić je naveo da Stanivuković ima samo srednju školu, te da je strašno da kao takav vodi grad Banja Luku i da se to pokazalo kao veoma loše za protekle dve godine koliko je na čelu grada.

Dr Đajić se osvrnuo i na performanse koje je Stanivuković pravio pred kliničkim centrom uznemirujući pecijente, a zatim naveo da je imao priliku da pogleda filmove u kojima je Stanivuković glavni akter, te da su mu “ljudi pokazivali i neke nalaze” o Stanivukoviću.

-Ja nisam nikada dozvolio da se tako nešto objavi. A on da je tako nešto imao o meni odmah bi objavio. Radim domaćinski i korektno, ne želim nikome loše, ni njemu ne želim loše ali smatram da je nesposoban. – izjavio je dr Đajić.
Dr Đajić smatra da narod razume situaciju u Republici Srpskoj i ceni ono što on radi.
Jovana: Dakle vi nemate ništa lično protiv Stanivukovića?
Dr Đajić: Nemam ja ništa protiv nikoga. Mi kad pobjedimo, oni će isto lijepo živjeti. Ne djelimo ljude po partijama.
Dr Vlado je zaključio da je sve izašlo na videlo i da je svako pokazao kakav je čovek. Zatim je obećao da kad pobedi na izborima da će svi građani R Srpske, svih nacija i partija živeti lepo, bez straha i pretnji odmazdom, kako to upravo čini druga strana.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar