Dosije „Policijska mafija“ (4): Dijana Hrkalović – i policajka i kuma mafije

Ova funkcionerka ministarstva kojim rukovodi Nebojša Stefanović je sa Saletom Mutavim bila toliko dobra da je čak trebalo i da mu bude kuma na venčanju a ministar policije je dizao tegove zajedno s Mutavim u istoj teretani!

Dijana Hrkalović (30), državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), izuzetno je bliska nekim pripadnicima beogradskog kriminalnog podzemlja, a posebno dobre odnose imala je s kontroverznim vođom navijača Partizana i osuđenim narko-dilerom Aleksandrom Stankovićem, zvanim Sale Mutavi, koji je ubijen!

Ova funkcionerka ministarstva kojim rukovodi Nebojša Stefanović je sa Saletom Mutavim bila toliko dobra da je čak trebalo i da mu bude kuma na venčanju a ministar policije je dizao tegove zajedno s Mutavim u istoj teretani!

– Dijana Hrkalović se sa Saletom Mutavim i njegovom verenicom družila godinama, bili su baš dobri drugari, i vrlo rado je prihvatila da im bude kuma na venčanju. Ona je, zapravo, trebalo da bude kuma mladi, dok bi mladoženjin kum bio Dijanin emotivni partner Nenad Vučković Vučko, inače oficir Žandarmerije, ali i jedan od vođa navijača Partizana – kaže dobro obavešten izvor i dodaje:

Kad je čula da je Sale Mutavi ubijen, Dijana je plakala i histerisala u svom kabinetu, jedva su je smirili

– Međutim, samo desetak dana pre svadbe Mutavi je ubijen. Njegova smrt je Dijani veoma teško pala. Ona je tog dana plakala, histerisala, jedva su je smirili.

Takođe, naš sagovornik kaže da je Dijana Hrkalović navodno poslednjih godina na sve načine štitila Stankovića od odgovornosti za mnoga počinjena kriminalna dela. Osim Mutavog, zaštitu je imao i Vučko, i to pre nego što je dobio posao u Žandarmeriji.

 Oni su bili zaštićeni od krivičnog gonjenja zahvaljujući Dijani Hrkalović. Niko nije smeo ni da pomisli da ih privede ili nešto slično, imali su zaštitu kao da su, narodski rečeno, beli medvedi. Zauzvrat, morali su ponekad da obave neke posliće za policiju, a imali su čak i policijske značke. Eto koliko je jaka sprega ljudi iz kriminalnog podzemlja sa onima iz srpske policije – navodi izvor.

Inače, da podsetimo, Sale Mutavi je široj javnosti, aprila 2016, postao poznat posle napada na direktora FK Partizan Miloša Vazuru, a tom prilikom s njim su se nalazili upravo Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, kao i Darko Ristić Meda.

Oficir Žandarmerije

DIJANIN DEČKO UŽIVA U TUČAMA

Ekipa ubijenog Saleta Mutavog prebila je 2015. i vođu grupe „Amerika“ Zorana Jakšića u jednom poznatom beogradskom klubu. Na video-snimcima koje je Kurir svojevremeno objavio čuju se dva muškarca koji gledaju i komentarišu tuču i sve vreme se smeju! Jedan od njih je upravo pripadnik Žandarmerije Nenad Vučković Vučko, emotivni partner Dijane Hrkalović i nesuđeni kum Saleta Mutavog.

4 Comments

  1. Sate ako he stvarno u problems verovanja. Njen poblem.. Postoji Evropsko tuzilastvo za kriminal a takodje I svetsko, medjenarodno, pod okriljem svih drzava a dove we Saver Bezbednosti. U necemu he pogresila. E da van jebem after srpsku ukletu zbog proenjenih reci.

Ostavite komentar