Diler Marinike Tepić sarađivao sa klanom Velje Nevolje koji je Pančevo pretvorio u svoj kartel?!

Javnost Srbije upoznata je sa činjenicom da je kontroverzna rumunska opoziciona političarka Marinika Čobanu-Tepić usko povezana sa banatskim narko-kartelom iz Pančeva, godinama se svakodnevno družila sa pančevačkim narko-dilerom Novakom Filipovićem i tražila od njega da proteruje novinare koji pišu istinu o njoj.

Pored toga, Marinika je silne milione iz budžeta Vojvodine, dok je bila na vlasti, prebacivala na račun fitnes kluba ovog narko-dilera, a upravo ga je ona i naterala da registruje taj klub da bi mogla da izmuzuje budžet Vojvodine i na taj način! Pitanje je sa koliko je takvih narko-dilera Marinika na ovaj način sarađivala i koliko je milijardi dinara na taj način izmuzla iz budžeta Vojvodine?!

Sada su se otvorila i pitanja da li je taj novac poreskih obveznika Vojvodine upotrebljen za nabavku droge od klana Velje Nevolje, da li su Marinika i njen narko-diler sarađivali sa klanom Velje Nevolje, i da li je upravo u Pančevu planiran atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića?

KOGA SU PLANIRALI DA UBIJU VELJINI KOLJAČI?

Poznato je da je klan Velje Nevolje bio stacioniran u Pančevu, u tamošnjoj vojnoj kasarni ubice Velje Nevolje vežbale su gađanje ljudskih maketa iz snajpera (!), što se inače radi kada se planira atentat na neku visoku državnu ličnost, a kasnije su se preselili na periferiju Pančeva u Banatski Brestovac, gde su nastavili da vežbaju gađanje iz bojevog oružja.

Kada je otkrivena afera prisluškivanja predsednika Srbije, svi opozicioni mediji pod kontrolom Marinikinog gazde Dragana Đilasa otvoreno su krenuli da brane Nebojšu Stefanovića, bivšeg ministra policije, iako su ga do tada neviđeno i brutalno blatili. Sada, kada se sklapaju kockice oko umešanosti Dijane Hrkalović i Nebojše Stefanovića u celu priču o narko-klanu Velje Nevolje, stvari postaju mnogo jasnije, i sve je izvesnije da su Velja Nevolja, Marinika Čobanu-Tepić i Nebojša Stefanović deo iste kriminalne priče koja će svoj epilog uskoro dobiti na sudu.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar