CIRKUS: Vučićević proganjao Đilasa, oterani novinari Pinka i Informera

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik lista Informer iskoristio je konferenciju Saveza za Srbiju na kojoj je predstavljeno deset novih članica Saveza, da pita Dragana Đilasa zašto misli da on (Vučićević) treba da ide u zatvor, aludirajući na krivičnu prijavu koju je Đilas nedavno podneo protiv njega.

Đilas mu je odgovorio da je Savez kuća otvorena za sve, ali da odgovara samo na pitanja novinara, a njega ne smatra novinarom. Vučićević ga je pitao na osnovu čega to smatra i insisrirao je da dobije odgovor na pitanje rekavši da je osnovni red da dobiej odgovor. I novinarka Pinka pridružila pitala je zašto Đilas misli da televiziju Pink treba zatvoriti. Đilas je, između ostalog, rekao da televiziju Pink ne smatra televizijom, da je Pink dobio sedam miliona evra da bi iznosio laži i opoziciji i širio mržnju.

Ubrzo je konferencija na novinare završena, ali su novinari Informera i Pinka insistirali da od Đilasa dobiju konkretne odgovore, a on ih je zamolio da izađu s obzirom na to da je konferencija gotova. Vučićević je to i učinio, posle čega su lideri Saveza, među kojima su bili predsednik Dveri Boško Obradović, predsednik DS Zoran Lutovac, lider Levice Srbiej Borko Stefanović, želeli da se fotografišu sa predstavnicima novih članica i daju novinarima izjave, ali je Vučićević vratio i nastavio da insistira na svojim pitanjima. Lideri Saveza su nakon toga otišli iz prostorije gde se konferencija odvijala.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar