Ćićevac: Tukao i silovao ženinu koleginicu

Dejan T. (47) iz Pojata kod Ćićevca uhapšen je u Četvrtak zbog sumnje da je 10. oktobra, u rano jutro, zverski pretukao i silovao Lj. K. (37), koleginicu svoje žene! Monstrum joj je najpre ponudio prevoz, pa joj je žicom vezao ruke na leđima, a zatim se iživljavao nad njom na jednoj livadi!


Branila se

Počela je da se brani, pokušala je i da pobegne, ali Dejan ju je lako savladao jer je mnogo jači od nje.

Dejan T. (47) ponudio prevoz do kuće 37-godišnjoj Lj. Ž., koja je pristala jer ga je znala, ne sluteći kakav joj pakao sledi. Monstrum ju je pretukao, vezao joj ruke žicom i silovao na jednoj livadi. Pre 18 godina počinio je sličan zločin!

Na kraju joj je zapretio da će je ubiti ako nekom kaže šta joj je uradio, ali hrabra žena ga je ipak prijavila policiji i monstrum je priveden!

Izvor iz istrage kaže da se jezivo zlostavljanje dogodilo u Sredu, oko 7.30.

– Osumnjičeni je tog jutra dovezao svoju suprugu na posao u jednu firmu kod Ćićevca, a zatim je ponudio ženinoj koleginici Lj. K., koja je upravo bila završila posao u trećoj smeni, da je poveze kući. Nesrećna žena ga je prepoznala kao muža svoje koleginice, pa je prihvatila ponudu za prevoz, ne sluteći kakav joj pakao sledi – priča naš izvor.

Jeziva prošlost!

Nakon što je uhapšen D. T. (47) iz Pojata kod Ćićevca, otkriveno da ima jezivu kriminalnu prošlost. D. T. je 2000. godine oteo devojčicu i držao je dva dana, nedaleko od mesta gde je obljubio ženu. Jeziva otmica zbog koje je D. T. svojevremeno i robijao dogodila se pre 18 godina. Nestanak devojčice iz Paraćina tada je prijavila očajna porodica. Pripadnici MUP iz ovog grada u pomoć su pozvali operativce iz Kruševca, koji su odlično poznavali teren Kruševac – Ćićevac – Pojate – Paraćin. Pretpostavljalo se da je tinejdžerka kidnapovana u blizini tadašnje etno-folkoteke, odakle je odvedena u obližnju šumu. Tu ju je D. T. vezao za drvo.
D. T. je posle otmice devojčice završio u zatvoru, ali je nakon nekoliko godina ponovo bio na slobodi. Završavao je iza rešetaka i usled razbojništava, kao i još jednog silovanja u pokušaju. Sa robije je izašao pre nekoliko godina i vratio se u selo kod Ćićevca.
– Osumnjičeni je znao da je porodica imućna, bili su uspešni privatnici, pa je tražio otkup i to više od 100.000 tadašnjih nemačkih maraka – iznosi nezvanično izvor.
– Sve je trajalo dva dana i dve noći. Devojčicu je pipkao, neprilično dodirivao, ali nije uspeo da je siluje. Bila je tako vezana za drvo, izmučena i preplašena kada su je policajci našli.

Na pola puta, Dejan je iznenada skrenuo u šumarak i tad je Lj. K. postalo jasno da će je ovaj napastvovati.

– Počela je da se brani, pokušala je i da pobegne, ali Dejan ju je lako savladao jer je mnogo jači od nje. Krvnički ju je izudarao, pa je uzeo neku žicu i vezao joj ruke na leđima, a zatim ju je silovao na malom proplanku, pored auta. Kad je završio sa torturom, zapretio joj je da će je ubiti ako nekom bude rekla šta joj je uradio – navodi naš sagovornik.

Nesrećna žena se nekako dovukla do kuće. Posle kraćeg razmišljanja šta da radi, odlučila je da ipak prijavi monstruma.

– Pozvala je policiju, sve im ispričala, a zatim je otišla na lekarski pregled. Doktori su zbog povreda na genitalijama konstatovali da je bila seksualno zlostavljana i to je bilo dovoljno da se manijak privede – objasnio je naš sagovornik.

Dejan je istog dana lociran i uhapšen, a po nalogu tužilaštva, u narednom periodu će se uraditi i veštačenja bioloških tragova.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je priveden na saslušanje u Kruševac, uz krivičnu prijavu za silovanje. Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu odredio mu je pritvor do 30 dana po dva osnova – da bi se sprečio da utiče na žrtvu i zbog uznemiravanja javnosti.

Po krivičnom zakoniku, Dejanu T. preti od pet do 12 godina robije zbog silovanja 37-godišnje Lj. K. Inače, prema jednom istraživanju, prosečna presuda za silovanje u Srbiji je sedam godina.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar