BANJA LUKA: Posvađali se zbog pjesme, IZBO GA ŠRAFCIGEROM

Goran Bilčar (28) i Marko Mihajlović (27) uhapšeni su zbog sumnje da su juče u jutarnjim časovima u centru Banjaluke ubili Bojana Milovanovića iz Kozarske Dubice.

Prema nezvaničnim informacijma, poslije svađe Milovanović je uboden šrafcigerom u glavu i vrat. Od zadobijenih povreda veoma brzo je preminuo.

Kada je u pitanju motiv sukoba, juče su se mogle čuti dvije verzije. Prema jednoj od verzija prvo je došlo do nekog prepucavanja ispred pekare u Ulici Nikole Pašića, a prema drugoj riječ je o banalnoj svađi zbog saobraćaja.

Jedan od sagovornika ispričao je da su se dvije grupe mladića srele kod obližnje pekare i da ih je većina bila pod uticajem alkohola i da su jedni nešto pjevali, a drugi im dobacivali.

– Tu je bila neka manja svađa, a zatim su sjeli u automobile i krenuli dalje. Na samo 50-tak metara od pekare naglo su zakočili i izašli iz vozila. U BMW 5 su bili Bilčar i Mihajlović, a u „fiatu“ su se nalazili Milovanović i još četiri osobe – pojašnjava naš sagovornik.

Dodaje da je zatim došlo do nove svađe i prepirke između njih i prema sadašnjim informacijama Bilčar je potom iz svog automobila BMW izvadio šrafciger i ubo Milovanovića u vrat i glavu.

Kaže da je potom Milovanović pao na trotoar i ubrzo od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta. Policija je veoma brzo stigla i blokirala ulicu i krenula u potragu za napadačima koji su pobjegli.

Inspektori su zatim izuzeli snimke sa bezbjednosnih kamera pekare koja se nalazi u blizini mjesta obračuna, te su tu identifikovali osumnjičene, ali i vozilo sa kojim su pobjegli. Juče u jutarnjim časovima Bilčar i Mihajlović su pronađeni i uhapšeni.

Naš sagovornik dodaje da Mihajlović i Bilčar nisu bili ranije poznati policiji, odnosno do sada nisu imali nijednu krivičnu prijavu.

– Još uvijek se provjerava da li su se oni poznavali od ranije, odnosno da li je motiv neki sukob koji su imali prije. Za sada samo znamo za ovu svađu – rekao je izvor iz istrage.

Prema nepotvrđenim informacijama, Mihajlović ako pristane na saradnju u narednom periodu bi mogao biti i svjedok na suđenju protiv Bilčara.

Sa druge strane u Kozarskoj Dubici juče su svi bili šokirani kada su čuli da je njihov sugrađanin izgubio život.

Naš sagovornik kaže da su različite priče o pogibiji Milovanovića stigle u Kozarsku Dubicu, a nikom od njih nije jasno šta se zapravo dogodilo.

– Čudno nam je to što je baš u srijedu otišao u Banjaluku. Bio je sa drugom i bili su u nekim od noćnih klubova u Banjaluci – iskao je jedan od Milovanovićevih drugova.

On je pojasnio da je Milovanović radio kao obezbjeđenje, ali i kao di-džej u jednom kafiću u Kozarskoj Dubici.

Zanimljivo je i da je osumnjičeni Mihajlović takođe bio ljubitelj motora i član jednog moto kluba, a radio je i kao di-džej.

Prema pričama mještana Kozarske Dubice, najvjerovatnije da je Milovanović došao u Banjaluku kako bi proslavio to što je njegov prijatelj završio fakultet.

Zaposleni u Ulici Nikole Pašića kažu kad su juče ujutru došli na posao, a da je cijela ulica bila zatvorena i da je bilo više policajaca.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar