Aca Lukas prozvao Karleušu: “GOSPOĐO KROKODILSKE FACE, NARKOMANČINA JE ŽIV, NIJE UMRO, A TO ĆEŠ I DA OSETIŠ”

Nakon što je Jelena Karleuša putem društvenih mreža iznela salvu uvreda na račun Ace Lukasa, pevač je rešio da joj bez dlake na jeziku uputi javnu poruku.

Foto: ATA Images

Izjavu Ace Lukasa prenosimo u celosti:

– To što bi ti volela da ja nisam živ, zato da bi mogla bez posledica i kazne da s**eš po ljudima, je tvoj problem, a moj je problem to što sam živ i što ću te zbog ovog nedoličnog ponašanja poslati u ludnicu. Mogu da ti pošaljem lokaciju “Laze Lazarevića” ako hoćeš – započeo je Aca i nastavio:

– Pošto si i dalje bezobrazna i ničim izazvana nastavila da me pljuješ gospođo krokodilske face, sad ćemo da pustimo još jednu pričicu, koju lično znam i za koju sam ti lično pomogao. I sad ću sve taksativno da otkrivam, što bude bezobraznija, to ću više priča da otkrivam, ali samo one za koje sam joj ja pomogao, to će joj biti dosta. Pošto je narkomančina poludela i nisu mi javili da sam umro pre 10 godina, evo sad ću da joj se javim da sam živ i dalje, i to prilično živ, a to ćeš i da osetiš. Šta ćemo da radimo, Karleuša, sa vaterpolistom koji je uhvaćen kako se isparkirava iz tvoje garaže dok je Duško bio na pripremama, gde sam lično ja na Zvezdama Granda urgirao, inače vrlo nevoljno, kod Nemanje Pajića, tadašnjeg urednika Kurira, da te slike ne izađu? Celo snimanje Zvezda Granda sam utrošio na to, a ti si se na kraju od muke napila od belog vina, ako se sećaš, gde smo posle morali i da te treznimo. Ali sam ti to rešio i te slike nisu izašle, što ne znači da neće, ako se budem potrudio. Nastavi da me nazivaš narkomanom, pa će tebi narkoman da pokaže koliko si ti jedno čedno stvorenje za primer. Sram te bilo! A što se tiče narkomana, koliko dilera hoćeš da ti dovedem koji su donosili robu tebi i tvom mužu B.K. da se malo počastite u pauzi tvog seksualnog obitavanja sa telohraniteljima u službenim vozilima? Što se tiče tvog animoziteta koji pokazuješ u poslednje vreme prema meni, mislim da, osim dugogodišnje ljubomore zbog toga što sam u ovom poslu uspešniji od tebe barem pedeset puta, ima tu još nečega. Oćigledno te boli to što se ja kada si ti u pitanju godinama pridržavam onoga “nije j*** ko nije hteo”. Znam ja da tebe boli što sam ja u grupi (doduše maloj) onih koji nisu hteli, ali izvini – prvi je razlog tvoj gabarit (nalik kontejneru) i mnogo toga drugog vezano za izgled, ukusi su različiti, izvini. Ali, najbitnije od svega je to što je opšte poznato da sam ja odnos imao isključivo i stoprocentno sa osobama ženskog pola. Svi dobro znaju da moja seksualna orijentacija ne preferira osobe transrodne seksualnosti. P.S. Od olimpijskih sportova do sada su obuhvaćeni fudbal i vaterpolo, sledi košarka i ostali sportovi, zavisi od tebe – zaključio je Lukas za portal Hypetv.rs.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar