„1 od 5 miliona“: Nastaviti saradnju SBB i Tiršove, humanost mora da bude iznad politike!

Grupa građana „1 od 5 miliona – Beogradski front“ koja učestvuje na izborima u Beogradu na listi pod rednim brojem 5 smatra da SBB i Dečja klinika u Tiršovoj moraju da nastave saradnju, pošto SBB već skoro čitavu deceniju obezbeđuje besplatan internet i televiziju deci, koja su pacijenti Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj, jer kako navode deca ne smeju da budu žrtve političke borbe“.

„Na ovaj način ne smemo da dozvolimo da ljudskost i humanost budu iza politike, na bilo koji način i zato apelujemo na sve nadležne da se ugovor o donaciji produži kako bi se pokazalo da humanost nema granice“ navodi se u reakciji ove grupe građana na odluku rukovodstva Tiršove da otkaže višegodišnju donaciju SBB.


Apeluju na sve da politika u ovom slučaju mora da ostane po strani jer humanost i ljudskost su vrline koje moraju da se poštuju.

„Deca koja su pacijenti Univerzitetske klinike u Tiršovoj, ne smeju ni na koji način da budu žrtve političke borbe, pa grupa građana „1 od 5 miliona – Beogradski front“ insistira
da im se omogući kroz donaciju SBB-a da imaju besplatan internet i televiziju“ zaključuje se u saopšenju.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar