REPORTER

Nezavisni dnevni magazin

Zelena stranka: Idemo samostalno na izbore!

Kakav Beograd želiš?

Zelena stranka izlazi na predstojeće izbore za Beograd samostaln * Ovu odluku jednoglasno su podržali svi članovi Predsedništva Zelene stranke.

Sednica predsedništva Zelene stranke

Zelena stranka je Beograđanima dobro poznata. Mi radimo. Ne obećavamo nedostižno. Iza nas ne stoje afere i neće ih ni biti. Bavimo se rešavanjem konkretnih problema građana. Zelene ideje, održiva politika, prosperitet i ravnomeran razvoj svih gradskih opština, prioritet su nam u predstojećoj kampanji.

To je politika koju će kandidati Zelene stranke zastupati. Rešavaćemo probleme grada. Zato pozivamo građane da dođu u prostorije Zelene stranke koje se nalaze u ulici Kralja Milana 22, u Beogradu, u petak 19. januara od 12h do 19h, kao i u ponedeljak 22. i utorak 23. januara u isto vreme.

Ovo će biti i prilika da Beograđani svojim potpisom podrže Zelenu stranku, ali i da sa našim kandidatima podele probleme svojih opština i dobre sugestije.

Želimo da čujemo vaš glas da bismo sutra mogli bolje da vas zastupamo.

I pitamo vas za mišljenje: Kakav Beograd želite? Čekamo vas od petka 19. januara u podne, da počnemo da rešavamo nagomilane probleme u Beogradu, ali i da vam predstavimo nove ideje koje će poboljšati život svih Beograđana. A taj posao najbolje možemo uraditi zajedno.

Zelena stranka, Beograd

2 thoughts on “Zelena stranka: Idemo samostalno na izbore!

  1. Kažete nemate iza sebe afere!? Šta je bilo sa potpisivanjem deklaracije za Srebrenicu? Što ste raskinuli koalicioni sporazum sa Slovacima? Što se skriva te iza Slovaka kada niko iz predsedništva nije Slovak. Zašto ste tužili koalicionog partnera i hteli da mu ugasite stranku? Zašto Vam potpisi na overi stranke nisu pravosnažni? Ima tu još afera koje možemo da navedemo.

  2. Republicki poslanik i predsednik iste uz nabrojane afere u prethodnom komentaru ima i dugacku istoriju svojih firmi, sto veoma lako moze da se proveri u APR-u, pocevsi kao Depo sistem, pa preko imena Properta i dugackog niza imena u vlasnickoj strukturi preko brata, majke, sina…, i ogromnog duga prema drzavi a i x sporova se vodi vezano za istu. Ne zelim da navodim svoj licni stav o doticnom posto se iz komentara vidi ko je i sta je a za kakvog se predstavlja.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: