Vučić: Ubedljiva pobeda SNS u Zemunu sa natpolovičnom većinom

На основу 95 одсто обрађених података у Земуну убедљиво победио СНС са 51,52 одсто гласова. Следи коалиција око СПС-а са 11,69 одсто и ДС са 8,92 одсто гласова. Ово је подршка народа борби против корупције, реформама и подршка за модерну и напредну Србију, рекао Александар Вучић.

Према информацијама напредњака, следи листа „Ивица Дачић-СПС-ПУПС-ЈС-СДПС-Покрет ветерана“ са 11,69 одсто и ДС са 8,92 одсто гласова. Затим листа коалиције Демократска странка Србије – група грађана Двери са 6,81 одсто, СРС са 4,23, ЛДП са 4,14 одсо и „Земун наш град – Грађански покрет Земун – УРС – СПО“ са 0,98 одсто гласова бирача.

Лидер СНС-а Александар Вучић рекао је у општинском одбору странке у Земуну да је СНС остварио оно што у последње 24 година нико није удадио, јер је у једној од највећих српских општина освојио више од 50 одсто гласова.

„Мораћемо да наставимо да доносимо тешке одлуке, да предузимамо болне мере, али Србију морамо да извучемо из кризе. Порука нама је да се понашамо одговорније од осталих, потребно је да доведемо оне који ће да се боре за друге а не за себе“, навео је Вучић и додао је да је неопходно да рад буде основно мерило вредности.

„Коначно има наде. Србија размишља на другачији начин“, истакао је лидер напредњака. 

Према његовим речима, ово је подршка народа за модерну и напредну Србију, реформама и подршка борби против корупције.

„Србија је за нас светиња и најважније је да се иде напред“, нагласио је Вучић.

Vaš komentar na ovo?

Ostavite komentar